torstai 30. elokuuta 2012

Packed from H&M

Sain H&M paketin ja mitä sieltä löytyikään. Ihana muhkea neule johon rakastuin ensisilmäyksellä. Kehuin sitä jo eilisessä postauksessa, ja se on rakkaus. Niin lämmin ja maanläheinen. Nyt kelpaa viileät ja kirpeät säät tulla. Myös paketista löytyi kaksi tuikkukippoa ja ne oli tosi kivat. Ihanan glamourit ja niin syksy fiilis kun katselee kynttilöitä ai että. Myös mekon tilasin, sinapinvärisen joka näytti enemmän isolta villapaidalta. Se olisi ollut kiva, mutta kun se kutitti. Eihän siinä pystynyt olla enää paikallaan kun mekko pisteli... noh toivotaan että löydän jostain samantyylisen ilman sitä pistelyä.
I get packed from H&M. There was this wonderful sweater which I fell in love at first sight. I make a complement in yesterday post, I just love it. So warm and down to earth. Now I can't wait that those cool and chill fall weather comes. There was all so two tea-light cups and they was so glam. 
I order one cozy dress, mustard colored and it looks like big and fluffy sweater. It would be so nice, but it was itchy. I couldn't stay still so I have to give it up. Hopefully I found similar shirt somewhere else.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti