maanantai 27. elokuuta 2012

Testissä...

Muo pyydettiin tekee postaus 2 in 1 moisturizing hair regrowth inhibitor -rasvasta jonka ostin Yves Rocherilta. Tuotehan lupaa että ihokarvat kasvaisivat hitaammin kuukauden käytön jälkeen.

Itselleni kasvaa sänki jo parin päivän päästä. Esim jos maanantaina sheivaan niin keskiviikko aamuna tuntuu pieni sänki ja viikon kestää jos on pakko sitten rupee jo häiritsemään. Vaikka pituutta ei olekkaan kuin 2mm ehkä olen aika huono arvioimaan. Mutta kainaloihin jos keksikin sellaisen aineen mikä lopettaisi karvojen kasvun. Ärsyttävää sheivailla joka päivä ja epilaattoria en uskalla kokeilla ku sattuu kumminki.

Mutta itse asiaan! 

Tuoksu tässä rasvassa on ihana, raikas ja kevyt. Levittyy tosi hyvin ja tulee aina tosi freesi olo kun on sheivauksen jälkeen rasvannut jalat tällä.
Pullossa lukee että tätä käytetään pelkästään sheivauksen jälkeen sekä kuukauden käytön jälkeen rupee kasvu hidastumaan. Olisi voitu ilmoittaa että kuinka usein sitä pitäisi sheivata. Joka päivä? Kerran viikossa?
Noh nyt olen vain satunnaisesti sheivaullut ja ainakaan en huomaa mitään eroa. Yhtä nopeasti ne kasvaa piru vie... Mutta normaaliksi rasvaksi voisin ottaa tämän..
Ehkä mun pitää keksiä joku muu sheivaus keino...
Kylmävaha CHECK ei se mitään poista tai ainakaa kaikkea kerralla, kallista ja tahmaista puhaa...
Sheivaus vaahto (oikeaa nimeä en tiedä, se missä lastalla vedetään pois) CHECK hirveä haju, melkein taju lähti siinä lemussa ja laatta lensi....
Normi sheivaus CHECK tämä on tylsää kun joutuu heti uudelleen jo sheivaamaan...
Epilaattori NOT CHECK tätä itseasiassa voisinkin kokeilla. Mutta se vain on kallis vehje, kivulias, ja kaikki tosin ei lähde kerralla, mutta ainakaan ei tarvitse joka päivä sheivailla uudelleen.

Onko kellään kokemuksia epiloinnista?

2 kommenttia:

  1. Mä oon kans testannu sitä ainetta, mikä vedetään lastalla pois ja se on kyllä aivan tajuttoman karseen hajusta! Epilaattoria haluisin kokeilla, mutta en viittis ostaa kovin kallista, jos en sitten tykkääkään käyttää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä.. Jos sen vaa vois palauttaa jos se on ihan kauhee vehje:)

      Poista