sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Chill, little windy, but sunny day. Perfect!

Kävin juuri kävelemässä pienen lenkin metsän lähellä, ja ai että se on niin kaunis nytten! Huomaa kyllä miten syksy on tullut. Lehdet vaihtaneet osittain väriä ja pudonneet maahan. Minusta on ainakin ihana kävellä siellä juuri tälläisella ilmalla, hiukan viileä ja tuulinen mutta aurinkoinen. Juuri täydellinen! Mikään ei ole parempaa syksyssä kuin kävellä juuri tällä säällä hiekkatietä pitkin ja lehdet osuu jalkoihin. Keräilin matkanvarrelta viimeisiä kukkia ja oli ihana haistella apiloita, niistä tuli mieleen kuumat kesäpäivät. jotenkin hymy on herkässä olen vain yhtä hymyä ja mielessä pyörii Carly Rae Jespenin Ft. Owl Cityn Good Time -kappale ja sitähän sitten olenkin jo koko päivän tässä hyräillyt.
Kyllä tämä päivä on hyvä päivä!
I just take little walk near forest, and omg it was beautiful! Now you can definitely see that autumn has come. Leafs has changes color and drop to the ground. I just love walk there this time of year, and weather is perfect, chill and little windy, but sunny. Nothing is better than walk this kinda weather at dirt road when leafs are hitting your feet. I collect last flowers home with me. Was so good smell clovers, it's brings right a way summer in my mind, those hot summer days when you just lay on crass. 
I just can't stop smiling, I'm so happy that fall has come! I have listen Carly Rae Jespen Ft. Owl City - Good time -song repeat and I can't get it out of my head it's so good!
This day is a good day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti