keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Heels, umbrella and coffee

Ihana oli käydä tänään kahvilla Jullen kanssa. Ilmakin oli niin syksyinen, vettä tuli taivaan täydeltä. Mutta jotenkin oli vain mukava ajella lahteen sateessa ja katsella puita, kun on keltaista ja punaista ja heinäpaaleja pelloilla. Tykkään jättää auton aina mun vakio paikalle:) Siitä on ihan reipas kävelymatka torille, mutta jotenkin tykkään kävellä keskustassa, varsinkin koroilla niinkuin tänään. Korot jalassa, sateenvarjo pään päällä, laukku olalla ja puhelin kädessä.
Istuskeltiin sitten Ciao Cafessa kahvilla. Pidän kyseisestä kahvilasta, siinä on kaikki hyvää: sisustus, ne pehmeät sohvat, jäätelö valikoima, paras kahvi ikinä vaikka ihan suodatin kahvia onkin, mutta myös erikoiskahvit on rakkaus. Herkullisia leivoksia, leipiä ja salaatteja. Mahtava paikka, lemppari ehdottomasti.
Oli uusi takki käytössä ensimmäistä kertaa ja tajusin sitten että sen fliisvuoren saa pois. Miten kätevää! Mulla on syys- sekä talvitakki samassa!
I had coffee with my best friend Julle. Weather was so autumn, rainy. But it was so much fun drive at rain and watching trees which were yellow and red also at field were haystacks. I always left my car half miles away from center. I just love walk at city specially with heels like today. Heels on my feet, umbrella on my head, purse on my shoulder and holding my phone.
We had our coffees at Ciao Cafe. I love that cafeteria, Great decor, love those soft sofas, lost of ice creams, best coffee ever, and salads, cupcakes and bread. 
I was wearing my new jacket from Asos, and I realize that you can take the lining out, so handy! It's great at fall and winter!

2 kommenttia:

  1. Kivanoloinen blogi, liityin lukijaksi. Liity sinäkin mun blogin lukijaks mikäli kiinnostaa? :P

    http://onlysweetaddiction.blogspot.fi/

    VastaaPoista