Rivets

Olen ihastunut niitteihin. Ne tuo asuun sitä jotain ja, koska olen entinen rock tyttö voihan se siitäkin johtua että ne on niin kivoja. Niittejä omistan vain mustissa nilkkureissani sekä farkkuhameessa, mutta olisi ihana lisä vaikka shortseihin tai paidoissa. Etsiskelin hiukan unelma vaatekappaleita nettikaupoista ja tässä lempparini, jotka mielelläni ottaisin vaatekaappiini.
Vihreät shortsit on niin kivat kultaisilla niiteillä sekä kuluneella kankaalla. Sen löydät täältä!
Valkoinen paita on ihana niin rock ja en malta odottaa jos saisin tuon ja käyttäisin sitä heti baari reissulla! Sen ihanuuden löydät täältä
Viimeinen ihanuus nuo mustat korkkarit. Itselläni ei edes ole korkkareita.. siis tuollaisia tai tuon tapaisia. Perus avokkaita löytyy eri väreissä ja nilkkureita, mutta tuollaiset olisi vielä kiva löytää. Nuo ovat Alexander McQueen suunnittelemat.

Mitä mieltä te olette niiteistä?

I have a crush on rivets. Those are so cool and bring something wow at outfits. Maybe I think like this coz I was a rock girl. Any way I have rivets only in my black shoes and one denim skirt. So that's why I would like to have rivets maybe on shirts or shorts. I spend time on online shops and these I found, I would love have these on my wardrobe. 
What you think about rivets?

Ei kommentteja