sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Täydellistä vaatekaappia kohti: Syystakki

Nyt kun on huomannut palelevansa jo töihin mennessä, vaikka pari vuoden takainen mustatakkini harteilla onkin. Taitaa olla jo aika uuden takin. Olen himoinnut jo kauan kangastakkia. Se kävisi hyvin talvellakin, sellainen klassinen ja ajaton olisi juuri hyvä. Sitten se toinen nahkatakki nimittäin. Väri voi olla se perusmusta, konjakki tai kamelin värinen tai sitten vaalea roosa, jota itse ainakin Cubuksessa kokeilin, mutta sinne se sitten jäi vaikka hiukan kyllä kaduttaa. Mutta H&M katselin hiukan tarjontaa ja nämä kolme sieltä sitten löytyi ehdottomiksi lemppareiksi.
Musta kangastakki, vaikka ei olekkaan niitä mustia nappeja ja vyötä, kävisi tämä hyvin vaatekaappiini. Takin löydät täältä.
Musta muotoonommeltu takki, joka on aivan ihana ja jotenkin erilaisuus siinä ihastutti. Sen löydät täältä.
Viimeisenä se ihana nahkatakki. Juuri täydellinen, voi jos olisi vielä muutamia eri värejä. Sen saat tästä.

I have seen that when I'm going work I'm freezing, even I'm wearing my two years old black jacket. I guess it's time to buy new one. I have been watching a while black and classic fabric jacket. It would goes well at winter too. Then I would die for leather jacket. Color would be basic black or maybe brown or light rose, which I actually try on in Cubus, but I left it there, even I lil miss it. 
Any way I check what H&M would offer me and I found these 3 gorgeous jackets. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti