tiistai 19. helmikuuta 2013

Lights of spring

H&M kevät katalogi saapui postilaatikkoon tänään. Olen istunut olohuoneen sohvalla, punainen kynä kädessäni, katalogi edessäni ja nauttinut muodista ja kauniista aurinkoisesta säästä. Oli mukavaa kun ikkunasta tuli lämpöisiä auringon säteitä kasvoille.
Katalogista löytyi paljon kaikenlaista, varsinkin vaaleita värejä. Valkoinen, beige ja vaalea harmaa ovat suosiossa tänä keväänä ja keksin monia ihani asukokonaisuuksia.. Voi kun sulaisi lumet tai edes suurin osa....
Kevään ostoslistalle on laitettu: nahkatakki, vaalean väriltään tietenkin ja niittejä kauluksessa. Niittikauluksinen kauluspaita, balleriinat mustat ja beiget. Kahikin vihreät housut, joita olen yrittänyt jo metsästää viime keväästä lähtien.
Home osio on yksi suosikkini, seepra kuvioiset pussilakanat voisin mieluusti ottaa tai metallisen sävyiset koriste tyynyt, myös kohopintaiset lasimaljakot koristamaan hyllyä.
Miesten osion selasin kanssa, sieltä bongasin neuleen, valkoisen joka näytti erittäin hyvältä, toivottavasti saisin suostuteltua jonkun ostamaan sellaisen...
I had read H&M new Spring catalog. There is so much all bright colors: white, beige, navy blue and light grey. I had sit on couch in living-room holding red pen and enjoy of fashion and sunshine. 
I made a shopping list for Spring, inspired of this catalog. Leather jacket, white or light color, with rivets. Dress shirt with rivets (I just love rivets and lucky for me this catalog was full of those.) and black and beige ballerinas. Kahiki colored jeans, which I have looking for, sense last spring. 
In home section I found sheet in zebra covered and decorate pillows all metallic colors. And on shelf I would put float finish vase. 
I also find one great sweater for men. It's white and looked great.

2 kommenttia:

 1. mieki harrastan tuota katalogien selailua kynä kädessä :D on vaan niin ihana haaveilla mitä kaikkea vois hankkia. Yleensä ne kyllä jää hankkimatta kun ei rahat riitä, mutta ainakin hetken on kiva haaveilla. kiva blogi muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha itekkin saatan jättää tilaamatta, haavelu on niin kivaa :p
   Kiitos kiitos

   Poista