tiistai 5. helmikuuta 2013

Summer girl

On jo ikävä kevättä. Auringon paistetta kasvoilla, balleriinoja, perhosia, ruohoa, pyöräilyä.. Mutta saan odottaa vielä.. kaksi kuukautta niin sitten ehkä nämä lumet sulavat ja kylmä väistyy! Vaikka talvi onkin ollut leuto, on se ollut mukvaa.. En ole edes ehtinyt laskettelemaan, luistelemaan.. mitään en ole tehnyt mitä ennen rakastin. Vielä viime vuonna odotin että pääsin lumilautailemaan.. Nyt aika on niin kortilla että ei ehdi... Vaikka yritän kyllä päästä edes kerran laskemaan mäkeä ja nauttimaan vaihdin huumasta.

Mutta jotenkin tuntuu että keväällä se elämä vasta alkaa.. En tiedä miksi olen aina miettinyt näin. Onhan talvessa hyvääkin Joulu ja se laskettelu, pakkanen... Mutta olen vain sitä mieltä että talven ei tarvitsi olla kuin maksimissaan kaksi kuukautta pitkä.
Kun lukee muita blogeja, ihmisiä jotka asuu ulkomailla esim. Lontoossa tai Pariisissa. He saavat jo nauttia kevään alusta. Lumet rupeavat sulamaan ja balleriinoja voi käyttää. Minäkin haluan, olen ehdottomasti kesä tyttö!
Pics from We heart it- site. 
I miss Spring. The sun's rays on my face, ballerina shoes, butterflies, grass and biking... But I have to wait..maybe two moths or more when snow star to melt, cold goes away .... I'm glad that this winter has been mild, but I haven't even snowboard or skate yet..Last year and before I couldn't wait to get snowboarding.. I just doesn't have time, but I promise I will go this year, I want feel the speed! 
But somehow it feels like life would start at Spring. I don't know why? I like winter too, Christmas, snowboarding, snow...But if Winter would take only who months.
When I read another blogs, people who live in Paris or London they can already enjoy first steps of Spring. Snow has start to melt, they can wear ballerinas.. I'm just Summer girl! I love it so much!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti