sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Valentines day

Pidän ystävän päivästä, vaikka joka päivä pitäisi olla ystävänpäivä. On aina mukava muistaa ystävää. Vaikka ystävänpäivä on muuttunut pariskuntien omaksi jutuksi, mikä on aivan syvältä! Varsinkin sillon kun ei ole ketään... Mutta me muut, onnelliset sinkut saamme viettää ystävien kanssa aikaa, tosin huonopi homma on jos kaikki ystävät ovat varattuja...
Sitten ei muu auta kuin vuokrata leffa "seitsemän psykopaattia". Nimi on ainakin sellainen että ei mikään hömppä elokuva. Leffan lisäksi viereen on hyvä ostaa suklaa rasia, sellainen sydämmen mutoinen, kun ei sille muutakaan käyttöä ole..Tai lopetetaan itsesääli ja hymyillään ja nautitaan elämästä kun ollaan vielä sinkkuja ja ihania!
Mutta te pariskunnat! Teillä on vaikka mitä valinnanvaraa. Luistelu on yksi suosikkini, vaikka jäällä olen käynyt viimeksi kolme vuotta sitten, olisi se söpöä katuvalojen loisteessa pyörähdellä jäällä oman kullan kanssa. Jos on kyseessä vasta tapailu vaihe, on hyvä vaihtoehto lähteä illalliselle ravintolaan.

I like Valentines day! I think every day should bee valentines day, remember your friends. I hate that this fest is more for couples. What about us, who doesn't have a boyfriend? We can have blast with our friends  but if they all are dating, we need to watch movie and eat to our sorrow. Or maybe we should stop self-pity and smile and enjoy of life, we are free! 

But all you couples. You could go skate, skate in twilight. How romantic is that! And if you are just start dating, great idea is go to restaurant. 

2 kommenttia:

 1. Ystävänpäivä on kyllä kamalaa aikaa meille sinkuille, kun joka paikassa tuutataan vain kaikkea pariskuntiin liittyvää.

  Niin kaunis ajatus minulla onkin, että voisin ystävänpäivänä vuokrata leffan, syödä karkkia ja olla vain, niin luultavasti ostan viinipullon, juon sen kokonaan yksin ja itken sikiöasennossa lattialla ;D

  Viitsivitsi. Ehkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha:D Tuo viimeinen kuulostikin jo hyvältä:D

   Poista