perjantai 8. maaliskuuta 2013

Music with rhythm

Rakastan musiikkia, tanssimista, fiilistä mikä tulee kun kuulee hyvän biisin. Vaikka en soitakaan mitään instrumenttia tai laula, paitsi yksin ja autossa..  Musiikki kuuluu elämääni, aamuni alkaa musiikilla, työmatkalla ja lenkillä sekä treenatessa musiikki pauhaa ja antaa energiaa. Myös koneella ollessani musiikki pyörii. Vaikka musiikki makuni on laaja, en voi sietää hard metal rockia tai mitä se nyt on, huutoa ja älämölyä minun korvilleni. Ja vielä mustutan että nämä on vain sitten minun mielipiteitäni.
Omaa lemppari musiikkiani on se mitä baareissa yleensä kuulee eli kunhan on paljon bassoa niin olen tyytyväinen. Myös hidas tahtiset balladit ovat suosikkeja, kyllä muutama rock biisikin taitaa löytyä soitto listalta.. Minulla ei ole sitä lempi artistia, mutta suosikkeihin yltää mm. Nicki Minaj, Justin Bieber, Avicii, Oly Murs, Ed Sheeran, Cher Lloyd, Flo Rida, Eminem, Ellie Goulding, Skrillex.. ja lista jatkuu pitkälle. 
Ajattelin alle listata nyt tämän hetkiset lempparini.
I love music. It's big thing in my life, well I don't play any instrument or I don't sing, except in car or when I'm alone...My morning start with music, I listen music when I go to work, jogging and training. It brings me energy. 
I like many genres, but I can't stand heavy metal or what that even is.. And I want to remind all of you, this is my opinion. 
So.. I love rap, pop, some rock songs, ballads and party music is awesome! I don't have favorite artist but right now I like these: Avicii, Skrillex, Cher Lloyd, Justin Bieber, Nicki Minaj, Christina Aguilera, Flo Rida, Oly Murs, Ed Sheeran and Ellie Goulding. Top of this text is my favorite song of the moment. Enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti