lauantai 23. maaliskuuta 2013

Spring looks

Kevät alkaa olemaan pian täällä, tiet sulavat, aurinko paistaa lämpöisesti ja toppatakki on iltapäivisin liikaa. Pian varmaan lumet sulavat kokonaan, ensimmäiset kukat tulevat mullan alta, linnut palaavat etelästä ja hiirenkorvat kurkistavat puista.
Voi kun saisin lähteä ohuessa kevät takissa ja mekossa ulos, avokkailla töihin ja makoilla nurmikolla... Taidan kyllä joutua odottamaan aika kauan ennen kuin pääsen nurmikolle paljain jaloin tai edes tennareilla.. Meidän takapiha suurinpirtein lainehtii lumien sulattua...
Loin muutamat asukokonaisuudet kevääksi Nellyn online kaupan avulla.
Kevät muodissa olen ihan rakastunut kahikin vihreään, valkoiseen, kirkkaaseen keltaiseen, pitsiin sekä niitteihin.
Ensimmäiset treffit? Vaatekriisi? Rento valkoinen toppi, pirteä hame ja korot sopivat mainiosti. Näytät tyylikkäältä ja jos suunnitelmissa elokuviin et ole tälläytynyt liikaa. Nahkatakki vielä harteille niin olet valmis.
First date? Clothing crises? White casual top, bright yellow skirt and heels is great look. You look pretty casual and great look for coffee or movies. Leather jacket on and you are ready.
Bright long sleeve, white jeans and Jeffry Cambell shoes and big black bag.
Kotona oleskeluun rento t-paita, vyö ja tennarit.
Casual look for home: t-shirt, belt and sneakers.
Valkoinen pitsi mekko, mustat avokkaat ja pirteä jakku sopii täydellisesti töihin. Kultainen Michael Kors kello kruunaa kaiken.
Little white dress, black heels and jacket is perfect to work. Golden watch by Michael Kors is cherry on the cake on top.
Tyttöjen ilta tiedossa. Niiteillä koristettu mekko ja avokkaat sopivat menoon kuin menoon. Yöllä ei vielä ilman takkia tarkene, niin parka ja nahka sormikkaat kuulostavat hyvältä.
Girls night out? Dress with rivets and black heels. Parka jacket and leather gloves and you look chic! 

Spring is almost here. Snow on roads are going to melt, sun is shining everyday and winter jacket is too much at afternoon. Maybe soon all snow has gone, first flowers come up and birds will come back.
Oi..I wish I could go outdoor with light jacket and dress... I create few looks using clothes from Nelly.com.
My favorites at Spring fashion are colors green, white and yellow. Lace and rivets are still top of my list.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti