tiistai 9. huhtikuuta 2013

Au revoir Paris

Olen kotiutunut nyt Pariisiista, haikein fiiliksin kyllä tuli lähdettyä. Oli hankalaa jättää ystävä sinne, kun tietää että näkee häntä seuraavan kerran vasta kesällä.. Vaikka olinkin poissa vain neljä päivää, oli outoa palata Suomeen lumen keskelle, kun Pariisissa pärjäsi kylmästä tuulesta huolimatta ballerinoilla. Tulen myös ikävöimään Eiffel tornia, olihan se aina siinä näkyvillä ja kuinka kaunis voi ollakaan kaupunki yöllä! Oih, kyllä taidan kuulua ihan kaupunkiin.. Tosin metroja en ymmärrä, hirveästi eri tunneleita ja pitäisi löytää se oma metro, mutta onneksi oli aina kaveri joka johdatti oikean metron luo. Olisihan pelkin jaloinkin pärjännyt helposti, mutta saipahan nähdä aina enemmän kaikkea, kun metrolla nopeasti pääsi paikasta toiseen. En voisi edes valita lemppari kohdetta, voisiko se olla se Eiffel torni, se on niin kaunis! Ilman valoja että valoilla, paitsi hieman hämmennystä aiheutti illalla aina tasalta kauhea välkyntä...
Kyllä muuten huomaa että on kävellyt rappusia! Eevan asunto kun on seitsemännessä kerroksessa, riemukaaren rappusia aivan liikaa, samoin Eiffelillä sekä Versailles'ssa.. Huh huh kyllä pohkeissa ja reisissä tuntuu, myös eilinen matkalaukun kanto alas asunnosta... Ainakin tietää että tuli treenattua:)
Jos jokin pieni vika pitäisi Pariisista löytää, on se tupakointi. Hirveän moni polttaa, takki haisee aivan savulta kun aina edessä kävelevä tai ohi kulkeva sytytti tupakan..
Mutta nyt rupean purkamaan matkalaukkua. Tulen kertomaan vielä paljon Pariisista niin että pääsette kyllästymään, kuvia on nelisen sataa kappaletta ja ideoita hurjasti.

I have came home from Paris. It was actually kinda sad leave my really good friend there, because I know, I will not see her until Summer. Even I was only gone four days, it's so strange to be back in here with all the snow, when you could walk with ballerinas in Paris. I also gonna miss the Eiffel tower it was always on sight and it was so beautiful with light and no lights. Only shocking part was at evening when it star to sparkling.. I love cities, night and days. I know I belong there, only I don't get subways.. So many tunnels, it hard to find your own subway, thank god I got my friend with me lead the way. But I'm clad we use those, if we would walk everywhere we maybe not see so much that we did. 

Now I start to unpack my suitcase and I will promise that I write a dozen post about Paris, what we did and some much more. I have so much ideas and I hope you like these too.

2 kommenttia:

  1. Hyvä että pääsit ehjin nahoin kotiin!! :) Ja kiitos vielä tiskauksesta ja kaikesta muutenkin <3 Pikku korjaus, asun seitsemännessä kerroksessa ;D viel kovempi treeni!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä pahempi :DD Ei kuule mitään, mulla oli tosi kivaa <3<3

      Poista