sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Back to Paris

Palataan Pariisiin. Lauantaina oli museon paikka. Louvre oli kohteena, sillä olihan se Mona Lisa nähtävä, se mistä kaikki aina puhuu. Olihan se hienoa nähdä kyseinen taulu ja ne tuhat muuta, jotkut osasin minäkin tunnistaa ja patsaista  muutamat. Koko paikkaa ei koluttu läpi, ainoastaan Egypti ja hieman Kreikkaa, ne minun lempparini. Tosin Italiakin olisi kiinostava, mutta olenhan jo käynyt Italiassa. En rupea arvostelemaan teoksia ja vaikka haluaisin kertoa vaikka mitä tästä paikasta, en kerro. Sillä se saattaa herättää joissain "kohua". Mutta suosittelen Milo de Venus -patsaan katsastamaan, olihan se Herkuleksessa;)
Jacket, Dress Asos / Leggings H&M / Sneakers Spirit Store

Iltapäivällä käyntiin Royal Opera restaurantilla lounaalla, Starbucksissa kahvilla ja jatkettiin Shoppailulla. Kansallisoopperan ohi käveltiin, sisälle ei päässyt, kuin ei päässyt myöskään Eglise de la Madeleinelle. Notre Damessa käytiin messussa, tosin mitään en ymmärtänyt. Mutta oli kumminkin hieno kokemus.
Let's return to Paris. We went Louvre museum, there is so much everything including Mona Lisa, which everyone is talking about. We went see Egypt and Creek my favorites. Also I would love to see Italy, but I have already been there... I would like tell you what I think about this place and it's treasures, but I won't, some people may do not like it, even it's my pinion. But I want to recommend statue Milo de Venus. 
We had lunch in Royal Opera restaurant that day and also get cup a coffee and sweets in Starbucks. 
Ou and we were fair to Notre dame. Awesome experience!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti