sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Great view and star sweater

Ohjelmaa on ollut täksi sunnuntaiksi. Puolilta päivin tanssi esityksen kenraaleihin, esitykset kun on ensi viikon lauantaina Lahden Sibeliustalolla, lisää konsertista esitys välilehdellä. Ja kun oli tanssit tanssittu, kävin gigantin kautta kuolaamassa itselleni uutta puhelinta. Toki omani toimii hyvin ja on tosi söpö, mutta ehkä mun on aika päivittää oma puhelin jo älypuhelimeen, sellaiseen kosketusnäytölliseen... Olisin nimittäin innostunut instagramista..Heh tämä taitaa kyllä olla aika huono syy, mutta kun ei mun puhelimella pääse... Noh saisipa ehkä parempia kuvia, kun se kamera yleensä unohtuu kotiin..

Mutta kuitenkin, näin tänään myös Petraa ja päädyimme sitten nauttimaan kauniista kevät säästä ja maisemista erääseen kaupungin kolkkaan. Mukana hyvää musiikkia ja kiinalaista take away ruokaa. Päivän asuna toimi mm. tähtikuvioinen villapaita.
Sweater Nelly / Jeans H&M / Sneakers Primark
I had kinda busy Sunday. Dance rehearsal and on the way home I went drooling new phone.. Well my old one is working well and it's really cute, but I guess I need something modern and I totally wanna use instagram.. This is probably the most worst cause, but I don't mind. 
I also saw my very good friend and we went to enjoy great spring weather and view with great music and Chinese take way food.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti