perjantai 26. huhtikuuta 2013

Justin Bieber

Viimein puolen vuoden odotus on päättynyt ja illalla on aika mennä Hatwall areenalle katsomaan Justin Bieberiä. Nyt varmasti moni taitaa tämän lukiessa sanoa "voi v*ttu", "luuseri", "et voi olla tosissas" ym. Mutta voin lukeutua teihin samoilla ajatuksilla, kun kuulin että porukka on Justinin hotellin ulkopuolella, laulaa ja pitää ihme kylttejä. En ole koskaan oikein ymmärtänyt kovaa fanitusta. Fani voi olla tietenkin, olenhan itsekin, mutta liika on liikaa. Mieti itse jos olisit julkkis ja fanisi kiljuu kun näkee sinut ja huutaa muutamat rakkauden osoitukset. Ei mitenkään miellyttävää, ei tulisi ainakaan itselleni mieleen että "no oletpa mukava, maanläheinen ihminen, haluaisin tutustua sinuun." Enimmäkseen "Apua, mene pois"

Mutta siis palataan itse aiheeseen. Olen aika innoissani tästä keikasta. Viimeksi olen käynyt P!nkn keikalla pari vuotta taaksepäin. Pidän Justinin musiikista, varsinkin uudesta albumista, erittäin hyvää tanssi musiikkia. Ja mielelläni voin katsoa pari tuntia komeaa nuorta miestä. Vielä innoissani olisin jos keikka olisi ollut joulun aikaan. Parhaimmat joulu biisit ovat ehdottomasti Justin Bieberin ja tietenkin Gleen... Mutta katsotaan mitä ilta tuo tullessaan.

Waiting is over and at night is time to go Justin Bieber's concert. I have some thought of that which I wrote only Finnish. So if you want read it, I'm sorry but you have to use translate. Sorry International readers.. :(
Weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti