perjantai 12. huhtikuuta 2013

My music and Harald's

Olo on tosi inspiroitunut. Sain pääsykokeisiini laulun valmiiksi, yhden säkeistön ja olen siitä todella ylpeä. Vaikka melodia onkin The weekend - Wicked games sanoitukset menivät nappiin. Ne kertovat täydellisesti tunteistani ja jos vain voisin äänittäisin sen ja pitäisin sen muistona itselläni, tietäen että en tee samoja virheitä uudelleen.
Kiitokset Latelle, joka auttoi muutamien riimien kanssa. On yllättävän hankalaa keksiä joillenkkin sanoille rimmaavia kavereita, joten iso kiitos!
Necklace H&M
Käytiin myös perheen kanssa syömässä Harald's ravintolassa. Kerta oli minulla ensimmäinen, ja sisustus sai minut hieman arvelemaan koko paikkaa. Siis viikinki meninki, kuten voikin nimestäkin jo päätellä, mutta palvelu ja ruoka oli hyvää. Ihan porsaan pihvillä ja kermaperunoilla mentiin ja jälkiruoaksi tyrnimarja sorbettia suklaa kastikkeella. En edes tiennyt miltä maistuu tyrni marja, mutta susoittelen, se oli hyvää. Maistoin myös tervajäätelöä veljeni annoksesta ja hyi että! Ei ollenkaan minun maku nystyröilleni. En kyllä pysty sietämään ollenkaan tervan hajua, liian pistävä ja kitkerä ja kaikkea. Mutta hyvä että veljelleni ja äidilleni kelpasi.
I feel inspired. I made a lyrics for my song, for a my entrance exam and I'm so proud of it! Melody belongs to The weekends- wicked games but my own lyrics will nailed it, totally. Those describe my feelings so well and if I could, I would record it to myself and keep it for memory that I wouldn't make the same mistakes. 
I wanna thank my best friend Late, who helped me with few rimes. It was so hard to figure out what rimes with something. So thank you! 

I also went to dinner with my family, to restaurant call Harold's. It was my first time and the whole decor made me suspicious. So what you can think of the name, it was all about vikings. But food and service was good. I take pork and cream potatoes and for dessert sea buckthorn sorbet and chocolate sauce, really good! I haven't even tasted before sea buckthorn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti