torstai 11. huhtikuuta 2013

Paris Part 1

Voi kohta siitä on viikko kun lensin Pariisiin. Lento oli niin aikaisessa että olin ensimmäinen turvatarkastuksessa, olin yksin terminaalissa. Pian sitten joukkoon liittyi muitakin, kaikki oltiin menossa Ranskaan. Vatsa kurni...Mikään kauppa ei ollut auki, en halunnut ostaa lentokoneesta mitään halusin vain nukkumaan, vaikka ei minua oikeastaan väsyttänytkään. En tosin nukkunutkaan yöllä kuin neljä tuntia, oli hankala pitää ajatuksia kurissa, jännitti aivan liikaa. 
Lentokonehan oli aika tyhjillään, sain koko penkkirivin itselleni.. Kun kone lähti kiitoradalle, toivoin etten olisi ollut yksin. Halusin puristaa jonkun kädestä, vaikka odotinkin kiihdyttämistä kovasti. On se paras kohta koko lento touhussa. Voi sitä vauhdin hurmaa, siinä saa kunnon adrenaliini piikin. 
Kun istuin koneessa, pistin silmääni viereisellä penkki rivillä kaksi nuorta Suomalais miestä, molemmilla todella siistit vaatteet: tummat farkut, bleiseri, kauluspaita, tennarit ja toisella bleiserin sijasta neule. Mukanaan heillä oli miesten muotilehdet ja hiukset laitettu geelillä. Ennen nousuun lähtöä olin kuullut heidän puhuvan miten mukavaa oli mennä katsomaan ystävää Pariisiin, samat suunnitelmat kuin minulla. Oli oikeasti erittäin mukava tietää että Suomessakin on näitä komeita miehiä...
Pariisissa oltiin aamu kahdeksalta ja junalla noin tunnin matka Pariisiin. Pariisissa oli sitten aika vaihtaa metroon, tässä vaiheessa vatsani huusi ruokaa! Mutta mikä saikaan minut hymyilemään leveästi. Vielä leveämmin siis, olinhan Pariisissa ystäväni luona. Juuri ennen kuin Eiffel torni tuli näkyviin rupesi soimaan musiikki. Niin ranskalainen viulumusikkii että tuntui kun olisin ollut elokuvassa, tausta musiikki oli hurjan iloinen yllätys ja se Eiffel! Vaikka moni siitä sanoo että se on vain rauta kasa, minusta se on kaunis. Aina kun sen jostain näki, teki mieli kiljasta onnesta.
Jacket Asos / Bag H&M / Jeans Vero Moda / Sneakers Spirit Store
Kun viimein olin saanut raahattua matkalaukkuni seitsemänteen kerrokseen, oli aika saada ruokaa. Starbacks oli tähtäimessä. Miltä kuulostikaan bagel ja kahvi, liian hyvältä aivan täydelliseltä. Riemukaari käytiin läpi samaisena päivänä, myös paljon putiikkeja.. Myöhäisen lounaan kävin syömässä yksin Aero ravintolassa, tunnelmallinen, mukava henkilökunta ja hyvä ruoka. Eeva oli tällä hetkellä töissä, joten olin oman onneni nojassa. Kun ranskan taitoini oli nolla enkä tiennyt miten Ranskalaisissa ravintoloissa käyttäydyttiin, selviydyin yllättävän hyvin, vaikka jätinkin ostoskassini kyseiseen ravintolaan ja huomasin sen vasta tunnin kuluttua. Onneksi se oli tallessa, olisi muuten ottanut pattiin, Oli liian nätti mekko hukattavaksi.
It's almost a week when I flied to Paris. Flight was so early that I was first one at the terminal and all the stores was closed. Sad ... I was so hungry of that moment. It take few hour when plane take off and I was scared. I was looking for the speed, it's the best part. But still I would like to hold someones hand. Plane was kinda empty, whole row was all mine and I notice two guys who sat near me, young and handsome Finnish guys. Holing fashion magazines and their hair was well done. Wearing blazer, jeans and sneakers.. It was nice to know that in Finland we have this kinda guys.
When we landed Paris, me and my friend who was coming pick me up, went to get train. And about hour later we switch to subway. And when was time to see Eiffel tower for a very first time, start a melody, really French one and I felt like I would be in a movie. It was so cool and it made me smile, and still do when I'm thinking about it.
When we arrived to my friends apartment to sevenths floor, it was time to find Starbucks and get some food. Bagel and coffee was the one for me. After that we went see triumphal arch and little shopping. I had to eat my dinner by myself, so I pick restaurant call Aero. It was nice, friendly staff and good meal. And because my French sucks and I didn't know how to act in restaurant, it went quite well. Even I left my paper bag there and I noticed that about hour later.. Thank full it was safe, that dress would be so sad to lose too pretty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti