keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Something for me

Ennen kuin päästän teidätkin Pariisin tunnelmiin, aion kertoa ostoksista mitä tein. Voin sanoa kun oli aika pakata matkalaukku kohti kotia, meinasi päästä itku useampaan otteeseen. Sain yrittää moneen otteeseen mahduttaa uudet kenkäni matkalaukkuun tuloksetta. Ne oli sitten lopulta pistettävä pussiin parin muun vaatekappaleen kanssa ja otettava mukaan lentokoneeseen. Sain myös jännittää lennon aikana oliko mun viinit rikkinäisiä, kun kotiin savuttiin. Mutta onneksi kaikki oli ehjänä. Ehdoton lemppari ostos oli Versailles'ta ostettu rasia, jonka kannessa komeilee Maria Antoinette. Myös outlet myymälästä löydetyt kiilakorko tennarit kuuluvat ehdottomasti suosikkeihini. Vaikken olekkaan sinisen värin ystävä, nämä oli söpöt. Jos vain koko olisi eräästä toisesta kenkämallista löytynyt olisi nekin sähkönsiniset nilkkurit löytänyt tiensä kenkähyllyyni.

Mutta siis mitä mukaani lähti. Oreo keksejä, maailman parhaita. Nämä ovat dominoja sata kertaa parempia. Ruskeat nilkkurit, mekko, turkoosi huivi sekä löysä t-paita päätyivät mukaani. Kynsilakan, rajauskynän, sormuksen ja viinejä hamstrasin myös kotiin. Haunt Couture fashion näyttelystä ostin kirjan ja voguen kortin. Myös Ladureen Macaroon leivoksia hain kotiin. Voi kyllä näillä voi miettiä ihanaa onnistunutta reissua Ranskan maalla.
Before I drown you in Paris new, I tell you what did I bring home with me. I almost shed a tear when I was packing my luggage, and only coz my new stuff didn't fit in. So I have to take big bag fill in shoes and clothes to plane with me. 
My absolute favorite purchase was lil box from Versailles, on top Maria Antoinette. And wedge trainers! I actually don't even like color blue, but on these it's so cute! Also I bought dress, scarf another shoes, Oreo cookies, best what I have ever tasted! T-shirt, nail polish, eyeliner, bow ring and fashion book from Haunt couture fashion gallery. And of course wines and macaroons from Laduree.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti