perjantai 5. huhtikuuta 2013

Tourist in France

Katselin vaihteeksi We heart it -sivustoa ja hieman kertoa teille mitä olisi suunnitelmissa viikonloppu lomalla Pariisissa hyvän ystävän kanssa. Tietenkin pitää nähdä ne turisti kohteet. Versailles'n palatsi ja puutarha, pidän historiasta ja Ranskan historiasta mieleeni on jäänyt hyvin Maria Antoinette, pidän myös kyseisestä elokuvasta kovasti, siitä tyylistä ja niin... Eteen päin...
Eiffel ja riemukaari oikeastaan ne mitkä siellä eniten himottaa nähdä. Kaikki ne kauniit kuvat Eiffelin luona, haluaisin kovasti että siellä kukkisi nuo puut, onkohan ne nyt kirsikkapuita? Miettikää picnic Eiffelin luona, viiniä, leipää ja hedelmiä.. 
Ja riemukaaren luona söpössä pienessä kahvilassa, isot aurinkolasit nenällä ja iso laukku vieressä, ehkäpä muutama lehtiö ja kynä..
Myös oopperatalo olisi hienoa koluta läpi... Vain siksi että olen teatterilainen ja tosin haluaisin nähdä balettiesityksen... Mutta ehkä jätän väliin, ei se niin paljon houkuta... Kuin ei houkuta Moulin Rogue cabaree...Okei haluaisin oikeasti käydä noissa, mutta jos aika ei anna periksi voin jättää väliin....
Disneyland! Minun Disney fanin unelma! Tämä jää varmasti näkemättä, mutta kumpa voisin nähdä sen linnan!
Pantheon on siellä, mutta olen nähnyt sen aidon Roomassa, niin tästä en välitä.. Entäpä se temppeli joka tuo mieleen Kreikan. En muista sen nimeä, en itse asiassa tiedä siitä mitään, mutta sen haluan nähdä.
Yksi ehdoton Notre dame! Se on nähtävä, se on hieno! Goottikirkko jos oiken muistan? Wow ne patsaat ovat upeita, siinä vieressähän on se lukkoseinämä, mihin rakastavaiset jättävät lukon.. Haluaisin itsekin sinne jättää sellaisen vaikka sinkku olenkin... Tuskin aikani riittää enää etsiä lukko ja kaivertaa siihen teksti... Jotain tyhmän hauskaa ja suomeksi tietenkin:)
Sitten se museo missä on Mona Lisa. Pitäisi ehkä hiukan perehtyä vielä näihin paikkojen nimiin... Noh näillä mennään! Luvassa myös hyvää ruokaa, toivottavasti.... Shoppailua, kuolaamista mm. Luis Vuittonin ja Chanelin ym. liikkeiden edessä. Ja vielä Laduree! Ne leivokset on rakkaus!
I was checking we heart it -site and I want tell you lil our plan in France. Well first those tourist places. Versailles palace and garden is first.. Ou I like history and Maria Antoinette is one who has stuck in my head. And I do love the movie of her and the dresses... Moving on! 
Eiffel and triumphal arch are most biggest thing what I want to see there. Think about picnic at Eiffel. Wine, bread and fruits... Or coffee time at triumphal arch. Sitting in small cute cafeteria, sun glasses on, big cute bag next to you and having sketch book with you.
Opera house would be one great place to see and Mouling Rogue cabaret, but I don't mind If time runs end...
I guess I don't need to see Pantheon either, I saw it in Rome. But I want to see that one temple, I don't know what it was, but it looked like lil Creek....
One place is in have to do -list. Notre dame! It's so cool, Gothic church if I remember right? Also I would like to go Disneyland, or just see the castle... But don't know...
Mona Lisa is one thing too what I want see.... Maybe should learn those places names? But anyway..  Also this trip will include good food, shopping and drooling outside of Chanel store.. And Laduree I just love those sweets in there! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti