lauantai 18. toukokuuta 2013

Falling down, dancing waltz badly and loving music call "you"

Neljän tunnin teatteri treeni menee aina nopeasti, ilman taukoja. Tai siis tauko on takahuoneessa kun ei ole oma aika olla lavalla, ja silloinkin pitää hiljaa, syödä jotain tai pelata puhelimella. Lavalla ollan mm. vedetty kauniita ja rohkeita, yritetty kaatua oiken pölyiselle lavalle ja yritetty tanssia valssia. Varmasti näytti tanssi hienolta, katsoin kokoajan jalkoihin. En oikein hallitse näitä pari tansseja, heh pitää ehkä treenata. Nyt valmistaudun illan viettoon sekä Euroviisuihin, mikä on teidän suosikki? Omaksi löytyi Ruotsin kappale. Mikä ihme siinä on että Ruotsilla on melkein aina paras? 

Ainiin! Olen vihdoin myös Instagramissa, löydät minut täältä!

Four hours in theater, it went fast! Even with no brakes, well of course you have a break when you aren't on stage.. We had act like in soap opera, trying to fall on the ground in right way and dance waltz, which is really hard actually I keep staring to ground all the time, I guess I need more practice. 
Now I'm getting ready to spend some time with friends and after that Eurovision song contest. My favorite is Sweden. Again I always like Swedish songs, they are just almost best every year...

Oh yeah I have register in Instagram. So you can check my pics here!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti