lauantai 18. toukokuuta 2013

Veet

Sain Buzzadorilta ja Veet'tlä testiin Veetin vahaliuskoja, hair minimising bodylotion ja ihokarvojen poisto rasvaa. Olen ennenkin käyttänyt Veetin vahaliuskoja, ne ei ainakaan satu. Tai no tästä voidaan olla montaa mieltä, jotkut huuta kuin viimeistä päivää ja joillekkin se vain nipistää. Vahaliuskat ovat ihan näppärät, tosin ensimmäisellä kerralla ei lähde kaikki ja jos on liian lyhyet ei lähde mitään. Joten vie aikaa tovin jos toisenkin. Ja iho saattaa ärtyä hieman, mutta punoitus poistuu nopeasti. Tulee aika kalliiksi kun ei paketissa sitten loppujen lopuksi montaa liuskaa ole ja vaikka haluaisikin pelkät jalat vahaa, saattaa mennä koko paketti. Toivotaan että ei kauhean useasti tarvitse liuskoja vedellä. Itselleni ainakin sänki kasvoi parissa viikossa.
Hair minimising body lotion on tuttu myös. Tosin ei Veet'n vaan Yves Rocherin, pakko tosin myöntää että ei se auta. Vaikka olen nyt laittanut aina sheivauksen jälkeen viime kesästä lähtien. Voi tosin myös olla että se tehoaa ainoastaan vahatessa, sillä sillonhan ihokarvat lähtevät juurineen... No en tiedä, en ainakaan itse ostaisi, vaikka onkin tosi miellyttävä levittää ja imeytyykin nopeasti.

Hair removal cream oli yllätys. Sen tuoksu oli miellyttävä, ja ihokarvat poissa kivuttomasti. Ei tarvitse kuin levittää voide, odottaa kolme minuuttia ja lastalla vetästä rasvat pois. Näin on taattu sileä iho  neljäksi päiväksi. Ehdoton suosikki, vaikka olisin voinut olla pitempääkin sileä säärisenä.
Ihmettelin kovasti miten voide voi poistaa ihokarvat ja tässä syy: poistovoide tunkeutuu ihoon ja hajottaa proteiinirakenteen, josta ihokarva rakentuu.

Viimeinen InShower, tuoksu oli miellyttävä mutta en tainnut osata käyttää tätä oikein, sillä ihokarvat ovat aivan yhtä pitkät, ainoastaan iho tuntuu pehmeämmältä. Joten jokin meni nyt vikaan... Seuraavalla kerralla pistän paksumman rasva kerroksen.

Näissä voiteissa on yksi huono puoli. Joudut tehdä allerigia testin aina ennen käyttö, tujua tavaraa... Tulee mieleen hiusvärit. Niissäkin pitää tehdä aina allergiatesti.

2 kommenttia: