perjantai 10. toukokuuta 2013

Victoria Beckham

Mulla on ollut omat ennakkoluuloni Victoria Beckhamia kohtaan. Entinen pop tähti, joka on naimisissa huippu jalkapalloilijan kanssa. Kuvista kuvittelen että hän luulee olevansa maailman napa, hän ei hymyile ja tuntuu että hän katsoisi meitä muita nenänvartta pitkin.
Katsoin Voguen haastattelun, jonka olisin saattanut jättää väliin, mutta aiheena oli muoti. Tämä haastattelu poisti kaikki ennakkoluuloni Victoriaa kohtaan. Huomasin että Victoria on vain ihminen, aivan samanlainen kuin me muut. Olen aina pitänyt häntä kauniina, varsinkin pitkähiuksisena, hän on siro ja tyylikäs nainen. On varmasti rankkaa aloittaa oma mallisto, kun kaikki ajattelevat kuin minä ajattelin. Victoria oli samaa mieltä, hän itsekin sanoi että monet pitävät häntä lehmänä, vaikka on oikeasti mukava tyttö. Ja onhan hän, hänellä on siro ääni, hän on äiti joka rakastaa lapsiaan ja miestään yli kaiken. Myös muotia ja haluaa tutustua meihin asiakkaisiin.
Voin kyllä kuvitella että hymy hyytyy paparazzien kuvissa, kun elää kokoajan suurennuslasin alla.
Victoria Beckham on saanut kunnioitukseni, hän on nyt yksi heistä joita ihailen. Hänen ura, sellaisen haluaisin, pohjalta huipulle. "Sinun pitää olla motivoitunut ja ahkera, vaikka ensimmäinen työsi onkin sitten harjoittelijana, keität kahvia tai olet myyjänä. Kaikki aloittavat pohjalta, pian sinulle aukeaa uusia ovia." Kiitos vinkistä Victoria, u r a nice girl.

Voguen haastattelun löydät täältä!

I had some doubts for Victoria Beckham. Ex pop star who is married with hot footballer. All the photos I have think she is the bitch, thinking that she is better that everyone else, she is never smiling! 
After I watched this interview from Vogue (You find it here) my doubt were gone. I realize that she is just like us. I have always think that she is so pretty and stylish. It must be hard start own fashion line, when people think like I did, and she did say that people think her as a cow, but she is a really nice girl. And I agree she is a nice girl who loves her children and husband a lot. Also she loves fashion and want to get know hers customers .
I can understand her why she doesn't smile at the paparazzi pictures, everyone know them and they are always in press and gossips. She has earn my respect and she is my idol, strong woman and I love her curare. I would love to have that. "You have to be motivated and work hard. Everyone start at bottom intern, assistant who make coffee or seller."
Thanks for a tip, you r a nice girl.

2 kommenttia:

  1. Beckhamit on kyllä molemmat tosi tyylikkäitä! :) Hyvä teksti!

    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista