torstai 16. toukokuuta 2013

Yellow skirt and Cambells

Hauska päivä, vaikka muutama juttu ei mennytkään ihan putkeen. Lähdin siis aamulla helsinkiä kohti koe-esiintymiseen, hyvin meni omasta mielestä ja nyt odotellaan tuloksia tai oikeastaan etsitään uusia juttuja. Matkalla oli mukava bongata opiskelijoita maalaamassa pihalla, kun itse yritti suunnistaa oikeaan paikkaan toisessa kädessä puhelin ja toisessa panini. Pyhitin iltapäivän shoppailulle, muutama juttu lähti mukaan ja hiukan harmittaa että jätin ne Jeffrey Cambellit kauppaan tai ne halvemmat melkein samanlaiset. En osannut valita. Joten katsotaan uudestaan myöhemmin.
Illalla sitten harjoituksiin, asut valittiin ja mulla on niin kaunis mekko! Aivan ihana, kuului alunperin Liisa ihmemaan Hertta kuningattarelle, mutta on nyt minun roolihahmoni käytössä.
Fun day behind, well something didn't go that well, but what ever. I went addition at morning and after that I shopped few things for me. I'm kinda sad that I left Jeffrey Cambells in store, couldn't decide... Maybe I come back later. 
Evening to theater rehearsal and I have a great dress, love it. It was a originally made for Alice in wonderland to hearts queen. But now it's belongs to my character.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti