lauantai 25. tammikuuta 2014

Jump!


Eilen käytiin siis kokeilemassa parkouria Sami Perälän ja Anni Leinon opastuksella. Hypittiin voltteja ja kiivettiin seiniä pitkin, siinä se vajaa 2 tuntia menikin. Se oli ihan mielettömän kivaa, rankkaa ja muutamassa kohdassa tuntui että jalat ja keuhkot sanovat itsensä irti. Voltteja olen ainoastaan ennen hyppinyt kotona trampoliinilla, kun meillä vielä sellainen oli. Nyt sitten kokeiltiin tasaiselta alustalta vaahtomuoviin, mistä ei tosiaan ole helppo päästä pois, jos jouduit selällesi sinne, niin sinne sitten jäät, olo on kuin selälleen kaatuneella kilpikonnalla.
Parin metrin korkuista seinääkin kiivettiin, hirveän helpolta se näyttää, mutta todellisuudessa kädet saattaa saada sinne ylös ja siinähän sitten roikut ja yrität kivuta ylös asti.
Jos on pienintäkään kiinnostusta, kannattaa käydä kokeilemassa, seuraavana päivänä lihakset on niin kipeät että et pääse sängystä ylös.

So yesterday was the parkour class, it was so much fun, but really heavy. We made some volts and climb walls, some point I really thought that my lunges are dying. I had made volts before, when we had a trampoline  on our backyard. This time we did it also on flat platform jumping into foam pool, if you go there on your back, you are stuck, and you feel like you are a turtle who can't get up.
It was hard climbing that 2 meter tall wall, it look easy, but if you get your arms on top you probably stay there hanging trying to truckle your way on it.
So if you have any change to practice parkour, do it, it is so much fun and next day you muscles are so sour that it's hard to move.
<3
pkk_zpse100aa56.jpg Photo by independentunicorn | Photobucket
Boyfriend
pic. weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti