tiistai 18. maaliskuuta 2014

Internship in...

Kävin tässä jonkin aikaa sitten Sanoma magazinella ja mulla on ilo ilmoittaa että olen nyt aloittanut harjoittelun Cosmopolitanilla. Olen ihan älyttömän innoissani ja onnellinen, nyt on ehdottomasti yksi unelma tehty. Monta vuotta uneksin että pääsisin muotitoimittajaksi Cosmopolitanille, nyt se sitten toteutui muotitoimittajan assistenttina, vaikka olenkin vain harjoittelija lyhyen ajan, saan ihan mielettömän kokemuksen ja uuden unelman, mitä en kyllä vielä tiedä, mutta ehkä se liittyy matkusteluun? Tai harrastuksiin tai johonkin..
Pitäkää unelmistanne kiinni ja tarttukaa siihen heti kun on mahdollisuus.

I were visiting in Sanoma magazine couple weeks ago and now I can make announcement that I'm in internship in Finnish Cosmopolitan. I am so exited and happy, I have reach to my dream. I had dream so long to be a fashion journal in Cosmopolitan and now I am a fashion journals assistant, even it's a just a while, I couldn't be happier. I will have a great experience and a new dream. I do not know what that is yet, maybe traveling? Or includes my hobby, I don't know..
So keep dreaming and when you have a chance to reach it, jump. 

Koska nyt on aika saada inspiraatioita pukeutumiseen, katselin upeita asukuvia WeHeartIt sivustolta, tästä löytyy mun lempparit tälle keväälle.
Because it's time to get new inspiration what to wear, I checked out WeHeartIt site and I found these looks for Spring.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti