keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Star Hotel Copenhagen

Aloitetaan nyt meidän Kööperhaminan reissu kertomalla meidän hotellista. Minulla on aina vain yksi kriteeri, sen täytyy sijaita lähellä keskustaa, missä yleensä kaikki nähtävyydet ovat ja tietenkin sen on oltava halpa. Olen sellainen lomailija joka ei millään menen julkisilla, paitsi junalla sitten lentoasemalle. Sain vasta hotellilla tietää, että meille kuului aamupala ja ilmainen Wifi, jota ne itse käyttänyt, kun sen konekin jäi kotiin, mutta Julle oli kokoajan hotellilla puhelimen kimpussa..
Meidän hotellimme Star Hotel Copenhagen, sijaitsi alle 100 metrin päästä rautatieasemasta ja tietenkin viikkoa ennen joku kertoi, että sijainti ei ole yöaikaan mikään turvallinen, sen saattoikin hieman jo arvata, mutta onneksi välttelimme yöaikaa pihalla.

Let's start out Copenhagen trip, first our hotel. I have no criterion, except one, near location and cheap. I'm that kinda person on a vacation who does not use public transports or taxis, I have to walk everywhere, even if it's raining. Well to airport, I do take a train..
So when we reach to our hotel, I finally get to know that we had a free breakfast and Wi-fi, but because I left my laptop back home I didn't need it, but apparently my friend needed it, all the time at the hotel..
Hotelli oli todella siisti, mukava ja ystävällinen henkilökunta, ihana terassikin sisäpihalla, erinomainen paikka lasillisille pitkän päivän jälkeen. Hotellihuoneemmekin oli siisti, ja aivan tarpeeksi suuri kahdelle tytölle, televisiokin löytyi ja avattavat ikkunat, yöllä kyllä ilmastointi olisi ollut mukava ja onneksi sisälle ei kuulunut möly kaduilla olevista yökerhoista.
Yksi miinus kyllä löytyy, meidän hana oli samanlainen kun Englannissa, kuuma ja kylmä. Niiden kanssa olikin tappelemista kun halusi sopivan lämmintä vettä. Niin ja toinen miinus, josta myös jätimme viestin palautelappuun, sillä meidän ovessamme oli todella pelottava käden jälki, aivan kun joku olisi halunnut kiperästi pois.. Tämä muistikuva antaa minulle vieläkin kylmätväreet ja mielikuvituskin lähtee heti laukkaamaan.

 Anyway, our hotel Star hotel Copenhagen were less than a 100 meter away from rail station and week before our trip I found out that it isn't a quite save place at night, but lucky for us we didn't go out at night time. 
The hotel was really great, clean and comfortable and lovely staff, we had a terrace which was great place to have a drink after a long day. Our room was also a clean and not too small for a two girls, we got a big plasma tv and two windows, of course at night air conditioner would be perfect but thankfully the street noises didn't appertain to our room. We do have one minus, the sink. It's similar that in England one faucet brings hot water and the another cold, so it was bit tricky ...
Ou and this we also mentioned to our staff. On our door were really creepy hand mark, it looked like someone want out from there really fast, but couldn't get out.. Gosh, even thinking about it gives me goosebumps ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti