perjantai 11. heinäkuuta 2014

Museum at Copenhagen

Joka kerta kun matkustan johonkin on minun päästävä museoihin, on ne sitten taidemusoita, kansallismusoita tai arkkitehtuuria, pakko päästä oppimaan lisää. Sateisena päivänä on hyvä oleskella sisätiloissa kulttuurin ja historian parissa ja mikä parasta Kööpenhaminan Natural history museossa oli myös suosikkini Egypti ja Italia ne kaksi ovat niin mielenkiintoisia samoin kreikka kaikki ne mielenkiintoiset patsaat, jumalat, faaraot ja keisarit. Ai että! Varmasti Julle oli turhautumisen partaalla kun minä jään katsomaan sadatta saman näköistä maljakkoa. Natural History museoon menee aikaa, se alkaa kivikaudesta ja jatkuu pronssikauteen ja rautakauteen, sieltä sitten jokainen maa käydään läpi, kera mielettömien taustamusiikkien ja pelottavien Afrikan maiden läpi nykypäivään saakka, tähän museoon menee pari tuntia aikaa, mutta on onneksi ilmainen. Lisäksi sieltä löytyy myös viikinkejä, muumoita ja ihan ihmisruumiita kivikaudelta.. Jau!
Toinen museo missä kävimme oli Carlsberg NY Glypotek, taidemuseo, missä muistaakseni oli mielenkiintoiset patsaat Italiasta, Egyptistä ja Kreikasta. Taidettakin löytyi, monta tunnettua maalaajaa, todella mielettömän näköisiä, erittäin kulttuurinen päivä.

Every time I travel, I need to go to museums, art, history anything, I just need to learn more. Rainy day is always great day to spend time in museum we started with Natural History museum. It's start with stone age to bronze age to iron age then we go through all countries, freaking scary Africa department with a cool background music to 2000 century. The place it amazing and it's free, you can see mommies, dead bodies from stone age and vikings.
Another  museum was Carlsberg NY Clypotek the art museum. All kinda famous painter and my favorites department Egypt, Italy and Creek most amazing statues ever!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti