sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Tivoli

Tämä paikka oli kehuttu, jokainen joka oli käynyt entuudestaan Kööpenhaminassa, kehui tätä paikkaa, varsinkin illalla. Ja mieletönhän se oli, vaikka lippu pitikin ostaa että päästi vain sisällä kiertelemään paikkoja oli se mieletöntä. Kaikki ne valot ja rakennukset olivat todella kauniita, ehdottomasti romanttinen treffi paikka, muutamassa laitteessa käyminen ja nurmikolla makoillen katsellen tähtiä. Tai jotain vastaavaa.
Mun on nyt ihan pakko sanoa, että kyllä menen mieluumin Linnanmäelle tai Särkänniemeen jos haluan laitteisiin mennä, täällä on tosi vähän laitteita, eikä ollenkaan niin hurjia kun kuvittelin. Yksi ainoa vuoristorata jonka mekin kävimme testaamassa, hauska, mutta pidän Suomen huvipuistoista enemmän.

This place was highly recommended everyone told us that we have to go there and we did. The place was so romantic and cute at night, great place to go out on date. Going few rides and watch stars right next to fountain. Or just something... But I have to say that rides weren't that amazing than in Finland and there is only couple of them.. so if you want full fun day in Tivoli go rather Linnanmäki or Särkänniemi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti