sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Pumpkin carving

Oletteko koskaan kaivertanut kurpitsaa? Itse kokeilin sitä ensimmäisen kerran tänä viikonloppuna ja se on ihan hurjan hauskaa! Miten helppoa se oikeasti onkaan, kannattaa ehdottomasti kokeilla, vaikka tulevaksi Halloweeniksi, itse tosiaan olin hieman ajoissa ;)

Aluksi leikataan kurpitsasta kansi pois ja kaavitaan pois siemenet. Sitten alkaa se rankka osa, kaivertaminen. Tämä onnistuu helposti lusikalla tai pienellä veitsellä, kaavit vain kaiken talteen ja niistä voit tehdä hillon ja käyttää sen kurpitsapiirakkaan tai mitä ikinä siitä keksitkään tehdä.
Kovertamisen jälkeen pääset luonnostelemaan silmiä ja suuta, kuulakärkikynällä tämä onnistuu helposti ja sitten vain pienellä terävällä veitsellä tehdään aukot, varo vain ettet leikkaa liikaa, mun kurpistalta meinasti lähteä hammas.

I tried pumpkin carving for a first time and it is really fun and easy, you really should try it out, if you haven't done that yet. Here is the instructions by pictures. Little tip also: spoon is the best for carving. Good luck!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti