4x Cardigan looks

Syksy on täydellistä aikaa neuleille, paksuja, lämpimiä ja maanläheisiä värejä, todella helppoja yhdistellä erityylisiin kokonaisuuksiin. Boozt.com:lla on 25% alennus ja valitsin heidän laajasta valikoimastaan omat suosikkini ja loin neljä erilaista kokonaisuutta. Ensimmäinen on klassinen radallisella paidalla raikastettu kokonaisuus, johon on myös miksattu nilkkapituinen neuletakki. Toinen look on todella pelkistetty ja hieman väriä kokonaisuuteen tuo converset sekä yhtä punainen vyö.

Fall is perfect time for cardigans, thick, warm and earthy colors, really easy to mix up with different styled looks. Boozt.com has a 25% sale and I picked up my favorites and I create a four different looks. First one is a really classic one, stripe shirt brings little freshness to the look and I also mixed ankle length cardigan to this look. Another one is more simpler just black and little colors on sneakers and a belt. 
Blouse ESPRIT/ Jeans G-STAR / Cardigan ONLY / Bag COCCINELLE / Boots NOME
T-shirt PIECES / Jeans G-STAR / Sneakers CONVERSE / Cardigan ONLY / Belt PIECES

Kolmas look on sporttinen, mutta silti siisti joka menee helposti lounaalla ystävien kanssa, Ja viimeinen on suloinen, todella tyttömäinen kokonaisuus.

Third look is really sporty, but works great at lunch date with your girlfriends. Final look is really cute one and super girly.
Pants ICHI / Shoes VAGABOND / Sweater ONLY / Vest FRANSA / Watch PILGRIM
Cardigan VERO MODA / Shoe VAGABOND / Dress VERO MODA / Knee socks DECOY

2 kommenttia