tiistai 6. tammikuuta 2015

Loppiais lounas

Jouduin heräämään tänään aikaisin, enkä ollenkaan töiden vuoksi, vaan valmistelemaan aikaista lounasta. En ole aikoihin päässyt järjestämään lounasta muille kuin itselleni, joten tietenkin halusin kaiken olevan täydellistä. Pääruokasi oli porsaanlihapataa jonka tosin alun perin piti olla aasialaista lohi pataa. Mutta, kun kaupassa lohi oli aivan liian kallista, päädyin halvempaan, hieman muunneltuun versioon tästä samaisesta versiosta, jonka löysin Jamie Oliverin lehdestä.
Jälkiruuaksi oli raikkaita passionhedelmä muffineja, todella helppoja tehdä ja raikkaus säilyi erinomaisesti kun jätti kuorrutuksen pois. Koristeena muffineja kruunasi hienokerros tomusokeria, tosin olisi varmasti ollut hienompi kerros, jos omistaisin siivilän.

I had to wake up early at this morning and it wasn't coz of work, I had to prepare a early lunch. I haven't host a lunch parties forever so everything had to be perfect. 
Main course was pork stew, which supposed to be first Asian salmon and sweet potato tray bake, but when the salmon was so expensive I did few - dozen changes from the recipe which I found at Jamie Oliver's food magazine. For desert I bake fresh passion coconut muffins which are very easy to make and those weren't to sweet coz I left out the frosting. For decoration I just used simple fine layer of icing sugar. Of course the layer would looked little nicer if I owned a strainer..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti