torstai 5. maaliskuuta 2015

My favorite lipstick choices

Huulipuna on helpoin asuste ikinä. Ainoa haaste on löytää kunnollinen huulipuna, joka kestää huulilla, eikä lähde heti karkaamaan, kun juot kupin kahvia. Minulle on kertynyt paljon huulipunia; halppis tuotteita ja muutama hintavampi, mutta onneksi hinta ei kerro kuinka hyvä itse puna on, joskus jopa halpa on parempi.

Lipstick is easier accessories ever. Only challenge is finding the perfect one which will last long on your lips and does't leave as soon as you drink cup of coffee. I have lot of lipsticks, cheap and little expensive ones, but I have realize that price doesn't tell you, is the lipstick good or bad, sometimes even the cheapest is a better one. 
Tällä hetkellä omat suosikkini ovat Shiseidon fuksipinkki, toiselta nimeltään RS320 ja Chanel Rouge coco shine 83. Riippuu hieman tilaneesta kumpi päätyy huulille, Chanelin paahdettu puna on kyllä täydellinen; klassinen eikä ollenkaan liian tumma, vaikka purkissa näyttääkin todella tummalta kaakaolta. Tämä sävy toimii mielestäni tilanteessa kuin tilanteessa, niin arkisessa kuin siistissäkin tapaamisessa.Fuksi punaa käytän harvemmin jos asu on todella yksinkertainen, pientä hauskuutta voi tuoda huulille pinkillä punalla. Mutta tässä on kyllä yksi iso mutta. Koska fuksi pinkki menee sävyltään hieman siniseen se helposti saa hampaasi näyttämään keltaisen puolensa, joten kun lähdet ulos, pese hampaasi vielä ekstra huolellisesti. Ongelmaa tuskin on jos sinulla on täydellinen Hollywood hymy.

I have two favorites lipstick right now; Shiseido's fuchsia, also known as RS320 and another my favorite one is Chanel rouge coco shine 83. It little depends on the situation where am I going. Chanel roasted red is perfect, classic and not too dark at all. In the packed it looks so dark as a chocolate, but on the lips it's works in every situation. I use fuchsia rarely. If my look is really simple, I cheer it up with the pink lips, but because the pink is little blue shaped it easily make your teeth looks yellow. So if you are going to wear pink lips make sure you brush your teeth again when you head out. If you have the perfect Hollywood smile your fine.

4 kommenttia:

 1. Hei se väri on fuksia, englanniksi fuchsia :) Fuksi/freshman on ensimmäisen vuosikurssin yliopisto/korkeakouluopiskelija!!

  VastaaPoista
 2. hahaa kiitos infosta. Pitääpä ottaa käyttöön luotettavampi sanakirja :D

  VastaaPoista
 3. Ei se oo siitä sanakirjasta, jos laitat sanakirjaan fuksi niin tietty se kääntää sen freshmaniksi kun se se on :) http://fi.wikipedia.org/wiki/Fuksi

  Mutta siis, halusin vain olla avuksi!

  VastaaPoista