tiistai 24. maaliskuuta 2015

Yoogaia: Joogaa itsesi kesäkuntoon kotona

Olen aikoinaan harrastanut pilatesta tanssin lomassa, rentouttava ja yllättävän haastava tunti on ollut mieluinen. Nyt pääsinkin testaamaan uudenlaista joga sivustoa, jossa pääsee kotoa käsin erilaisille joga ja pilates tunneille. Voit osallistua live tunnille, joihin voit laittaa kameran päälle, jolloin ohjaaja pystyy kommentoimaan teetkö liikkeet oikein. Tosin jos haluat olla omassa rauhassa ja tehdä liikkeet irvistellen, voit osallistua myös ilman kameraa. Olen itse innostunut sivusta kovasti, sillä pääset helposti kehittämään itseäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Jos live tunnit eivät innosta tai toimi aikataulujesi kanssa, pääset katsomaan samat tunnit tallenteina, vaikka viikon myöhässä jos siltä tuntuu. Tunteja löytyy niin suomeksi kuin Englanniksi, voit jopa osallistua Lontoon tai Hong Kongin tunnille. Sivulta löytyy siis paljon tunteja: erilaisten joga- ja pilatestuntien lisäksi sivulta löytyy kahvakuulaa, syvävenyttelyä sekä meditaatiotunteja.

Nyt jokainen siellä ruutujen takana pääsee kokeilemaan tätä sivustoa ilmaiseksi kaksi viikkoa koodilla YOOGAIATRIAL2015. Rekisteröityminen on ilmaista ja samalla Yoogaia lahjoittaa yhden euron jokaista liittyjää kohtaan tyttöjen koulutuksen hyväksi.
Jos haluat jatkaa kahden viikon kokeilu jakson jälkeen, videoiden rajaton katseleminen kuukaudessa maksaa vain 20 euroa.
Huom! Tarjouskoodi on voimassa 1.4.2015 asti. Yoogaian sivulle pääset tästä.
*Yhteistyössä: Buzzador, Yoogaia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti