perjantai 5. helmikuuta 2016

Uudet lasit, uudet hiukset, uusi minä?

Vuoden ensimmäinen kuukausi ei mennyt aivan niin kuin kuvittelin sen menevän, toisaalta milloin se koskaan menee niin kuin sitä suunnittelee. Pienien vastoinkäymisien kautta ollaan taas pää pystyssä ja kohdataan hymyssä suin uudet epäonnistumiset, ja tietenkin myös ne ihanat yllättävät asiat joita elämä tuo tulleessaan.

First month of the year didn't go as I planned it, well when does it ever goes like you have planned it to go. After one little hardship I'm back on track, facing the world with smile on my face.

Päätin vihdoin ottaa myös itseäni niskasta kiinni ja rohkaisin tilaamaan itselleni uudet silmälasit. Näiden etsimiseen meni puoli vuotta, ja päädyin silti ensimmäisiin suosikkeihini, Ray Baneihin. En jotenkaan uskaltanut aiemmin tilata näitä, lasit ovat kumminkin nenälläni jok'ikinen päivä, joten niiden on pakko näyttää hyviltä, niiden on pakko myös saada kasvoni näyttämään hyvältä, myös silloin kuin kaikki värit ovat haihtuneet kasvoilta ja kun tuntuu, ettei enään kiinnosta miltä näyttää.
Nyt kun kerta olen uudistanut silmälasini, miksen leikkaisi ja värjäisi hiuksianikin, Tulisi koko paketti kerralla hoidettua ja kaupan päälle saisin itsetunnon nostettua takaisin korkeuksiin.

I took myself to get together and I ordered my new classes. It took me six months to find a perfect match and I still went to back to my first choice Ray Ban. I haven't had a gut to do this before, because the glasses had to be perfect, I wear them every day and I must look good, even I don't feel pretty and if all of the colors from my face had fade. Now when I have renewed my glasses, why I wouldn't cut my hair and color those. I would do the whole packed and on trade I would get back my self-esteem. 
Mitä ikinä käyttekään läpi, oli se mitä tahansa; ero poikaystävästä, työpaikan tai läheisen menettäminen tai muuten vain epäonnistumisen tunteesta. Jonkin ajan päästä on vain pakko nousta takaisin jaloilleen, jättää kaikki se ikävä taakseen, mutta muistaa ne hyvät hetket. Itsensä kokoaminen on vaikeaa ja sitä ei tarvitse tehdä hetkessä, uuden alun aloittaminen voi olla niinkin pienestä kiinni kuin hiusten värjäämisestä tai leikkauksesta, eikä muutoksen tarvitse olla edes suuri. Pienin askelin pääset takaisin olemaan oma itsesi ja ennen kuin huomaatkaan, nautit taas pienistä arjen iloista. 

Whatever are you going thru, anything; bad breakup, losing your job or family member or you just feel feeling of failure. At some point you will get back on your feet, you will leave all that bad things behind you and you will cherish the good stuff. Rebuilding yourself back together isn't easy and it could take a while, you can take little steps; first thing could be as simple as cutting your hair, not anything radical, but just refreshing yourself. By these little steps you will feel yourself a whole again and before you know it, you are enjoying of those little things again.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti