maanantai 22. helmikuuta 2016

Uutta tyyliä etsimässä?

Olen lanseerannut uuden palvelun stylistina, jos sinulla, ystävilläsi tai perheenjäsenilläsi on ongelmia pukeutumisen kanssa tai haluaisit muuttaa tyylisi kokonaan uudenlaiseksi, paremmaksi? Tässä on sinulle mahdollisuus tehdä vaatekaappisi uudelleen yhteistyössä stylistin kanssa.

"Tuntuuko siltä että mikään vaatekaapissasi ei istu kunnolla tai haluaisit uudistaa vaatekaappisi kokonaan uudelleen? Oletko itse muuttunut vai haluatko muuttaa tyyliäsi? Haluaisitko korostaa joitain puoliasi, mutta et tiedä miten? Rakastatko muotia, mutta et tiedä miten osaisit pukeutua oikein?"

Jos vastasit johonkin näistä kysymyksistä kyllä, ota minuun yhteyttä sähköpostilla niin autan sinua saamaan sinun näköisesi vaatekaapin. Luodaan sinulle yhdessä uusi parempi tyyli!

Hinnasto:
Personal shopper 60€ / h + alv
Tyylineuvonta* 60€ / h + alv

*Tyylineuvontaan kuuluu vartalo- ja tyylianalyysi sekä shoppailu hetki. Ensimmäisellä kerralla katsotaan minkä malliset vaatteet sopivat parhaiten kropallesi ja mitä materiaaleja ja printtejä sinun tulisi suosia, kestää noin 1,5 h.
Toisella kerralla pääset shoppailemaan valitsemiisi vaatekauppoihisi, joissa olen käynyt valitsemassa sinulle valmiiksi muutamia asukokonaisuuksia.

Ajanvaraukset ja kysymykset sähköpostilla ladymode@outlook.com, olen sinuun yhteydessä jo samana päivänä.

Jos sinulla on yritys ja haluat järjestää virkistysillan, voidaan yhdessä suunnitella mukava ilta työntekijöillesi. Pyydä tarjousta sähköpostilla ladymode@outlook.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti