perjantai 29. huhtikuuta 2016

Roux

Sunnuntain myöhäinen lounas vaihtuikin lennossa myöhäiseksi brunssiksi. Ravintola Rouxissa olikin parsa brunssi meneillään eikä oikeastaan haitannut ollenkaan vaihtaa päivällinen brunssiin. Alkuruoaksi tarjoiltiin juustoista parsakeittoa, joka oli varmasti koko aterian parhain ruoka. Pääruoaksi oli parsaa ja bernandaise kastiketta sekä erilaisia lisukkeita, ja voi niitä oli paljon, oli härkää, possua, lohta, makrillia ja niin montaa eri salaattia. Ja jälkiruoaksi; juustoja, suklaa fondueta ja tuoreita hedelmiä sekä kolmea erilaista kakkua! Tähän ravintolaan on pakko mennä joku toinenkin kerta!

Last Sundays late lunch switched to late brunch. Restaurant Roux was having a asparagus brunches. For first course they served cheesy asparagus soup and I have to say that was the best of all. For main course asparagus and bernandaise sauce and so many side dishes; ox, pork, salmon, mackerel and many different salads, and for desert they had cheese plates, fresh fruits and chocolate fondue and three different cakes. I so have to go again sometimes, I loved the food there. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti