lauantai 14. toukokuuta 2016

Bread as a dip bowl

Olen nyt huhtikuusta lähtien aloittanut syömään terveellisemmin ja treenaamaan enemmän. Olen myös antanut itselleni luvan herkutella pari kertaa kuukaudessa. Eilen pidin herkuttelu illan ihan perjantai 13 kunniaksi, onneksi mitään pahaa ei sattunut, sain vain ruokaähkyn. Jääkaapissakin oli kummitellut vajaa valkoviinipullo ja se meni hyvin näiden herkkujen kanssa.

I have started to eat healthier and exercise more sense April and I have gave myself permission for a cheat day twice a month. Last night was my cheat day for celebrate the Friday of 13; luckily nothing bad happened, except food overload. I had a short white wine bottle in my fridge for waiting today.
Löysin netistä joskus hauskan ohjeen; leipädippi. Ensin koverretaan leipä ja se täytetään tuorejuusto—kermaviili yrtti seoksella, ihan loistava idea dipata leivänpaloja tällaisesta kulhosta, ja äärettömän helppo ja nopea tehdä. Kuulostaa todella sottaiselta puuhalta, mutta sitä se ei ole ollenkaan, yllätyin itsekin kuinka kivuttomasti loihdin helpon herkun itselleni. Tämä menee ehdottomasti menulle kun järjestetään seuraavan kerran ystävien kanssa illanistujaisia.

I found this fun recipe online a while back and I wanted to give it a try. How much fun is it to eat of bread? So this what you need, buy a bread, cover it and fill it with a cream cheese, sour cream and herb mix. So delicious and it is really simple and fast to do and not at all messy, I was surprised how easy I made that. This is so on the menu at the next girls' night out!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti