keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Kun laittaisi rahaa pankkiin

Rakastan shoppailla sateisina päivinä, ja ei niin sateisina päivinä netissä. Kuinka helppoa onkaan valita kivoimmat tuotteet näytöltä ja napata ne ostoskoriin. Kaikkein kivointa on odottaa että paketti saapuu kotiovellesi, niin pääset sovittelemaan uusia vaatteitasi, helpoksi tekee myös tuotteiden palauttamien, jos nyt sattuu niin että paitasi olisikin ollut liian iso tai pieni. Palauttaminen on niin yksinkertaista ja rahat palautuvat takaisin parin viikon sisällä tilillesi.

I love shopping at rainy days at online. It's so easy, you just pic your favorites and purchase those and then it's my favorite part, waiting. I love the feeling when the package arrives to your door and you can use those new beautiful clothes. Shopping is so easy, like riding a bike.  
Olen aikaisemminkin tilannut Bonuswayn kautta, tai oikeastaan entisen ostohyvityksen kautta. Tämä on kätevä, se on kun laittaisi omaa rahaa pankkiin, tai oikeastaan vaatekaappiin, samalla säästät mukavasti, ei tarvitse odottaa aina niitä alennusmyyntejä, milloin juuri minun kokoni ovat aina menneet nenäni edestä.

Bonusway tarjoaa nyt kaikille Lady Moden lukijoille 10€ aloitusbonuksen! Wohoo, nyt pääsette shoppalemaan kesävaatteita ja teidän ei tarvitse mennä ihmisten ilmoille kauppojen tungokseen. Muistakaa että Bonusway on täysin ilmainen, eli ei tarvitse pelätä mitään jäsenmaksuja tipahtelevan postiluukusta. Shoppailemaan pääset täältä! Ps. Ainoastaan tästä linkistä saat 10€ aloitusbonuksen.

Bonuswaystä löydät muodin huippu myyjät mm. Nellyn, Elloksen, Asos ja Zalandon. Kaunespuolelta löydät Yves Rocherin. Ja tämä on mielestäni huippua; kun lähdet reissuun, saat jopa halvemmalla tätä kautta hotellin ja lennot itsellesi, Bonusway on myös yhteistyössä Hotel.com sekä Ebookersin kanssa! Sivusto sisältää paljon kauppoja ja varmaan myös sinunkin suosikkisi, koska en millään jaksa listata kaikkia niitä 800 online kauppaa, kurkkaa lista täältä!

Bonusway is this online site where you can get refund when you purchase something at online. It includes lot of different sites example; Asos, Nelly, Ebookers, Yves Rocher etc. I love this, it like putting money in the bank, or your wardrobe... I mean you don't have to wait for sales and even on the sales time you don't have to go on the crowded stores.

Bonusway is giving for all of you Lady Mode readers a 10€ started bonus, and by using this link here, you can get your bonus! Let's go shopping our summer clothes!
 *Yhteistyössä: Bonusway

2 kommenttia:

 1. Mäkään en shoppaile juuri muualla kuin netissä! enimmäkseen vaan siks etten halua mennä niiden kaikkien ihmisten sekaan kauppaan :D ruokaostoksillakin käyn aina vähän ennen kaupan sulkemista. #erakko?

  <3: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'
  Beauty Giveaway

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että muitakin äryttää välillä ihmis paljous :D

   Poista