maanantai 6. kesäkuuta 2016

Teho Sport Proteiinipatukat

Minulla oli pienet ennakkoluulot, kun sain testattavaksi Teho Sportin uusia proteiinipatukkoja. Suurin osa proteiini patukoista, joita olen syönyt maistuvat älyttömän pahoille, pelkälle jauholle, ihan kuin olisi vetänyt jauhoa suoraan purkista lusikalla. Joten totta kai olin aika varovainen, kun lähdin maistamaan näitä patukoita ensikertaa treenin jälkeen.
Mutta miten kävikään, ihastuin heti ensi puraisulla. Ensimmäisenä testasin suklaa-marjaa, mielettömän hyvää, todella vadelman makuista, mutta kuitenkin ehkä jopa liian makeaa. Loistava valinta jos sokerihammasta kolottaa treenin jälkeen.

Hasselpähkinään myös minulla oli kovat ennakkoluulot, vihaan nimittäin pähkinöitä. Jos ne on silputtu niin pieniksi paloiksi, että niitä ei huomaa voin niitä silloin syödä. Koska pähkinöiden ja mantelieleiden maku ei ole minun makunystyröilleni pelkälleen, suklaan seassa ne menevät oikein loistavasti. Yllätyin todella, tämä on ehdottomasti suosikkini kaikista neljästä eri mauista.

Kolmantena oli tumma suklaa-banaani, myös erittäin hyvä, eikä ollenkaan niin makea kuin suklaa-marjapatukka. Luultavasti tummalla suklaalla on jotain osuutta asiaan.

Viimeisenä klassinen suklaa, pakko myöntää että tämä kaveri veti listan hännille, sillä valitettavasti tästä maistuu jauhot läpi, ei paljon mutta kuitenkin riittävästi, totta kai söisin sen jos muuta ei ole tarjolla, ei kuitenkaan ollut läheskään syömäkelvotonta.

I'm sorry for my international readers this post is only in Finnish, if you want to read it, please use translator. This post is about Teho Sport protein bars.
*Yhteistyössä: TehoSport, Buzzador

Buzzador om sivusto jossa jäsenet voivat ostaa tuotteita sitä vastaan, että he jakavat kokemuksiaan ja rehellisiä mielipiteitään niin ystävilleen kuin sosiaalisessa mediassa ja tuotearvosteluissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti