torstai 14. heinäkuuta 2016

Faded -Alan Walker

Koko viikko on mennyt erittäin mallikkaasti eteenpäin, hyvä fiilis sen kuin jatkuu. Huomenna on varmasti ihan kamala päivä, kun nyt mainitsin että kaikki on vallanmainiosti.

Sain ystäväni Laten vieraakseni Helsinkiin; päivään on kuulunut auringon paistetta, hyvää ruokaa, avokado sorbettia (joka maistuu niin paljon paremmalta, kuin se kuulostaa) ja coveri biisin tekoa. Spontaani musiikki hetki heti aamusta, oli loistava veto sillä hyvä fiilis on jatkunut koko päivän, toivottavasti energiasta riittää virtaa huomisellekin. Biisinä käytimme yhtä keväällä paljon soitettua Alan Walkerin Faded kappaletta, meidän musiikki hetken voit kurkata instagramista (ladymode_tanja) ja suoraan videoon pääset tästä. Mitä pidätte, haluatteko kuulla lisää covereita?

I have had really great vibe this week and it's not backing down, and I hope that it will not. I kinda bet that tomorrow will suck, because I just said out laud how great everything is.

 I got on my friend Late in here to visit me and the day has included; sunshine, good food, avocado gelato (which taste so much better than it sounds) and impulsive music session. We created a cover song from Alan Walkers Faded song and you can check it out from instagram (ladymode_tanja), you will find the video from here. So what do you think, do you want to see more cover videos?
Top, Jeans Vero Moda / Vest Bershka / Loafer H&M / Clutch Mango

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti