keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

I'm not only one having coffee alone

Bloggaaminen on taas vaihtunut kahvilan puolelle yhteen suosikki kahviooni Helsingin ytimeen. Tunnelmallinen, pieni eikä ollenkaan niin täysi, kuin esimerkiksi Espersso House. Twist on ehdottomasti yksi suosikki kahvilani Helsingissä; kattavat kahvi listat ovat vain huimaa plussaa.

Musta on hauskaa katsella aina muitakin kahvittelijoita, samanlailla kuin kadun penkillä istuen katselen ohikulkijoita. (Kamala, kuulostan aivan stalkkerilta..) On mukava huomata, että en ole ainut joka käy yksikseen myös kahvilla, on paljon muitakin lounastelijoita ja kahvittelijoita, jotka varmaan tulevat pienelle nautinnolle työpäivän ohella. Sekä on mukava huomata, että harvemmalla on mukanaan Ipad, läppäri tai edes puhelinta. On mukavaa, ettei kaikki ole some kourissa lounas tauoillaan.

I am back blogging in cafeteria in one of my favorite coffee houses in Helsinki. Cozy, small and not at all that crowded than example Espresso House. Twist cafe is definitely a good choice, massive long cafe lists are only positive quality.

I like to watch people while I'm having coffee, like in a same way I like to watch people outdoors who are walking me by. (God I sound like stalker :D ) I like that I'm not only one having coffee alone, there are apparently a lot of people who come to have a working lunch or just to have relaxing moment while working. And it is nice that everyone is not having a Ipad, laptop or even a phone with them. I think we have a change to cut down our social media addiction.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti