keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

My Summer makeup look

Mun kesän meikki look on ollut todella yksinkertainen; hieman aurinkopuuteria, huulikiiltoa, ripsaria ja kissansilmä rajaukset. En varmaan muutamaan vuoteen tehnyt ollenkaan kissansilmiä, pysyin ihan perus ohkaisissa rajauksissa, mutta tänä kesänä ne houkuttivat kauniissa kuvissa lehtien sivuilla, joten päätin ottaa ne takaisin käyttööni.

My summer makeup look is super simple; just little bronzing, lip gloss, mascara and cat eyeliners. I actually haven't use this eyeliner style like few years now and I saw it on magazine this summer and it looked so chic so I had to start use it again. 
Koska kesä on kuuma tai ainakin osittain kuuma ja tuntuu että välillä pelkästään seisomisesta tuntuu että hikoilee kuin pieni sika. Joten miksi pistää paljon meikki kerrosta naamaan, käytän muutenkin hyvin harvoin meikkivoidetta ja muita puutereita, joten minulle ei ole ollenkaan hankalaa jättää niitä myös kesäisin kokonaan pois. Tietenkin jos olen yöhön lähdössä ja teen kunnon silmämeikin, laitan samalla myös pienen meikkipohjan, jotta meikki kestää pidempään. Tai jos on kuvauksia tiedossa ja ihosta pitää saada aivan sileä ja täydellinen, silloin hentokerros meikki- ja korostusvoiteita on käytössä. Muuten pidättäydyn vain rajauksissa ja ripsarissa.

Because summer is really hot, well most of the time and sometimes I'm sweating like a pig even I'm just standing, so why would I put so much makeup on my face . I actually don't use foundation and stuff like that almost never, I got really good skin so I don't really need those and that's why it so easy for me not to use those at summer. Of course I use those when I'm heading to club, coz I got usually lot of eye shadows then, so whole thing will stick when I do the basics. And of course if I have photo shoots, then I need to use foundation etc. Otherwise I will use just eyeliner and mascara. 
Tässä on minun meikki tuote kokoelmani, joita käytän juuri nyt, kun kaikki tuotteet ovat käytössä. Huomaan suosivani erittäin paljon Lumenen tuotteita ja toisena merkkinä näköjään tulee L'Oreal Paris.

So here are my makeup products what am I using right know, if I have to use all set. I haven't realize before that I prefer more Lumene, than any other brand and on the second place is L'Oreal Paris. 
Maybeline maskara täältä. Saman tyylinen L'Oreal paris luomiväri paletti tästä. Saman tyylinen Lumenen kulmageeli tästä. Saman tyylinen Lumenen eyeliner tästä.. Maybelinen matta puuteri tästä.. L'Oreal Paris meikkivoide tästä. Saman tyylinen Lumenen huulikiilto tästä. Korostuskynä Lumenelta löytyy tästä.

Elloksella on tarjouksena -20% koodilla: 345413
Tarjous on voimassa heinäkuun ajan.

Muistahan jos sinulla on Bonusway, Ellos tekee myös yhteistyötä heidän kanssa, jos haluat rahaa takaisin ostoksistasi. Bonuswayn saat myös luotua täältä, saat samalla 10€ bonuksen!

*Yhteistyössä:Ellos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti