torstai 29. syyskuuta 2016

Syksyn trendi takit

Tänä syksynä katukuvat ovat täynnä bombertakkeja, ohuita jakkumaisia trenssejä, klassisia trenssejä sekä hupullisia villakangastakkeja. Oma takki valikoimanikin laajenee laajenemistaan ja vaikka itseltäni puuttuu muutama tämän syksyn trendi takki, kompensoi vanhemmat takkini niitä. Sillä turha kuvitellakaan että baseball jakut, pehmoiset feikki turkkitakit tai klassiset villakangastakit olisivat lähteneet pois muodista.

The street pictures are full of bomber jacket, classic trench coats and hooded wool jackets at this fall. My jacket collection is massive, but even though I don't have every trend jacket, my old ones are still in style. Because don't even think that baseball-, fake fur- or classic wool jackets would be any less trendy.

Jos uusi takki tuntuu liian kalliilta uudistukselta lompakollesi, kokeile ostaa uusi muhkea huivi ja mitä muhkeampi sitä parempi. Oli se sitten yksivärinen, ruudullinen tai räikeän oranssi, saa se näyttämään vanhatkin takit aina paremmalta ja uudemmalta, kun asustat ne uusiksi.
Olen itsekin hurahtanut massiivisiin huiveihin, vielä on etsinnöissä musta yksivärinen huivi. Muhkean ruudullisen kävinkin jo ostamassa yksi päivä, mutta esittelen sen teille myöhemmin. Se on niin muhkea, että se menee jopa torkkupeitosta.

If you want something new, but new coat would hurt your wallet, try new scarf and the more massive the better! And it doesn't matter is it one color, checkered or even bright orange, it always make your oldies look newbies. It's all about accessorizing. I am myself too obsessed with massive scarfs and I am still looking for black one, basic, simple, but massive. I bought one massive checkered scarf another day and I will show it to you guys later, it is so big that it could easily be a snuggie, without sleeves. 

*Yhteistyössä: Nelly

2 kommenttia:

  1. Täälläkin oltaisiin uutta syystakkia vailla, mutta täydellistä mallia (kukkarolle sopivaa) ei ole harmikseni tullut vielä vastaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Toivottavasti se vielä löytyy! Omalla kohdalla olen todennut, että löydän etsimäni tavaran juuri silloin, kun en ole sitä vartavasten metsästämässä :)

      Poista