perjantai 28. lokakuuta 2016

Kiiltävemmät hiukset Biozellin avulla

Sain testattavaksi Biozellin tuotteita ja nyt on käynnissä hair maskin sekä tyvisprayn testaus. Värjäsin hiukseni noin kuukausi sitten ja tyvikasvu on jo päässyt kasvamaan parilla sentillä, vaikka kuparin sävyä vielä onkin aika hyvin jäljellä, ajattelin silti ottaa ja kokeilla saisinko kiiltoa hieman takaisin.

I got some hair products from Biozell and I tested out at first hair mask and basal sprey. I colored my hair about one month ago and my root growth is about one inch, I still have pretty good copper shade on my hair, but I wanted to test this, does it make it shinier.
Kun olin levittänyt hiuksiini Biozellin kuparinsävyisen hiusmaskin, antanut sen vaikuttaa viisi minuuttia ja pessyt sen pois ja kuvannut hiukseni. Hiukseni näyttivät kiiltävimmiltä, ehkä jopa tyveenkin sain hieman kuparinpunaa, mihin olin sitä enemmän laittanut. Helppo levitettävä, ei jätä sormia punertaviksi, vaikka en käyttänytkään hanskoja ja mikä parasta; tämä ei sisällä ammoniakkia.
Ehdoton suosikkini on kyllä säväyttävä tyvisprey. Hieman aluksi jännitti suihkuttaa sprayta hiuksiini. Pelkäsin että se värjää samalla kasvoni ja vahingossa kylpyhuoneen kaappini ruskeiksi. Mutta onneksi ei, sormiin tosin onnistuin suihkauttamaan väriä, mutta kostealla vanulapulla se lähti helposti pois. Vaikka väri näyttikin aluksi todella tummalta tyvessäni, harjaamalla hiukset väri tasaantui ja nyt hiukseni näyttävät erittäin hyvältä. Vaikka tyvi ei nyt olekaan kuparin punertva, ei se haittaa, onneksi ei ole enää maantienharmaa.
*Yhteistyössä: Biozell

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti