lauantai 19. marraskuuta 2016

Pikkujoulun ei listalla on: sametti

Pikkujoulu kausi on alkanut ja kaupat täyttyvät juhlavaatetuksesta; pikkumustista, glitteristä ja sametista. En ole itse päässyt vielä sametin makuun, muistan käyttäneeni samettia päiväkoti-ikäisenä; mieleeni on porautuneet punaiset samettihousut ja sininen samettipaita, tai sitten ne olivat siniset housut ja punainen paita. En muista, mutta en muistele sitä kokonaisuutta lämmöllä ollenkaan. Yhden hyvän asian muistan eräästä toisesta samettiasustani. Äitini oli ommellut minulle todella syvän sinisestä sametista mekon ja se oli valtavan kaunis, jos samanlaisen mekon saisin, saattaisin vetäistä sen päälleni ja todeta, että ei sametti olekaan niin pahasta. 

Mutta tänä vuonna jätän sametin syrjään ja vedän ylleni mieluummin pitsiä, glitteriä ja tylliä. Tällä mustan puhuvalla glamour henkisellä tyylillä saadaan kyllä hyvät pikkujoulut aikaan. Kirsikkana kakun päällä, toimii vielä pirteä puna poskilla, joskus joutuu ottamaan purkista väriä, kun pakkaset ovat kaikoneet tiehensä ja luonnon tekemät pakkasposket on mahdotonta saada aikaan, samalla kuin saapuu juhlapaikalle. Tietenkin huulille laitetaan koristamaan joulunpunainen huulipuna, niin on hyvä eksyä mistelinoksan alle. 

Christmas party season has started and all the stores are full of party clothing; little black dresses, glitter and velvet. I haven't got into that trend, I remember that I wore velvet in kinder garden and I still remember those red -pants and blue velvet shirt. Or was it blue pants and red shirt? I don't know, but I did not like that, it was bad, very bad. But I have one good memory about velvet; my mom sews me a velvet dress. It was deep navy blue and it was so beautiful. If I could have that same kind of dress, I could put it on and say "I take it back, velvet is not that bad at all."

But this year I won't wear that, I rather wear lace, glitter and tulle. With this black-speaking spiritual glamour style will make a damn good Christmas party. Blush will be cherry on top of this cake and also Christmas red lips. It's not too bad to get lost under mistletoe with this style. 
Dress Ellos / Pumps Ellos / Clutch Whyred / Lipstick L'Oreal / Blush IsaDora /
  Skirt Ellos / Top Ellos / Ankle boots Ellos
*yhteistyössä: Ellos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti