Helsingin jouluvalot

Helsinki on aina mielestäni kaunis; satoi sitten kaatamalla tai aurinko porottaisi pilvettömältä taivaalta, kun kaupungin puut ovat muuttuneet vihreiksi. 
Joulun alla keskusta hehkuu kauneuttaan; Aleksanterin katu on täynnä erilaisia jouluvaloja, Stockmannin ikkunat huokuvat joulun taikaa ja Espan puistosta tulee talven ihmemaa, vielä jos pieni lumipeitto peittäisi nurmen.

I think Helsinki is always beautiful; it doesn't matter would it pour or sun would shine from cloudless sky, while trees would dress in green gowns. 
At the Christmas time this city turns even more beautiful; Aleksanteri street is full of Christmas lights, Stockmann department store windows are magical and park Espnalad turns into a winter wonderland, and it would be perfect, if snow would berried the ground.

Kierreltiin viime viikonloppuna Helsinkiä, metsästettiin joululahjoja löysin pari uutta kahvilaa niin ytimestä, että ihmettelen, miten en ole niitä ennen nähnyt. Yliopiston kahvila, Tiedekulma on seuraavaksi listalla, ja Pauling Kulmalla käytiin jo, ja nyt pitää antaa propsit baristalle, maailman parhaasta chai lattesta.


Last weekend I were walking around in city; trying to find last Christmas presents and I found two cafe which I have never spotted before. These cafes are next on my list and another one, Pauling Kulma had very good barista. I have never had that delicious chai latte in my life, so thank you for that.

6 kommenttia

 1. Helsingin jouluvalot ovat rakkautta ♡! Kävin itse lauantaina Helsingissä ja ihastelin niitä oikein kunnolla. Harmittaa oikein kun täällä Lahdessa ne on aika säälittävänkin näköisiä..
  jasmintuomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onneksi Lahessa on isosti laitettu jouluvaloja, kun jossain paikkakunnilla on tuskin mitään.

   Poista
 2. Oi ompas siellä nättiä! Kiva myös, kun kirjotat englanniksikin. Voi samalla opetella enkkua tässä lukiessa :D Mutta hyvää joulunaikaa sulle<3

  VastaaPoista
 3. Tuttu pipo bongattu. Tupsusta tunnistin. :DD

  VastaaPoista