Väsyneenä 24/7

Tämän vuoden kaamos on virallisesti saapunut. Olen väsynyt aamulla, vaikka olisin nukkunut kymmenen tunnin yöunet, enkä yleensä edes nuku niin pitkään, mutta nyt menee jo 12 tuntiakin aivan keposesti. Töiden jälkeen romahdan sohvalle väsyneenä, enkä millään jaksaisi tehdä ruokaa tai ylipäätänsä mitään. Tämä viikko ja edellinen viikko on mennyt aika heikoilla syömisillä, ei siis mikään ihme, että energia on kateissa ja blogikin on jäänyt taka-alalle, niin kuin kaikki muukin.

This year's polar night has officially arrived. I'm tired in the morning, even if I had slept in a ten-hour night's sleep, and I do not usually even sleep so long, but now I can sleep twelve hours and I am still tired. After work I collapse on my couch and after that it's hard to rise again, I don't even feel like making dinner or anything. This week and the previous week's has gone pretty weak eating, it's not any wonder, that my energy is low and blog has been also relegated as everything else too.
 Sillä vähäisellä energialla, mitä minulla on ollut jäljellä, olen pitänyt joulumieltä yllä. Asunto näyttää jouluiselta, joulukuusi on koristeltuna olohuoneen kulmassa ja hyasintit tuoksuvat pöydällä. Tänään sain tehtyä joululahja ostoksia, nauttinut kaupungin jouluvaloista ja kahvitellut ystäväni kanssa Helsingin ytimessä.

Toivon todella että tämä väsymys häviää, ruokahalu palaa takaisin ja vanha minä astuu takaisin esiin. Eikä tämä väsynyt, suklaata liikaa syönyt tyttönen jää enää löhöämään sohvalle katsomaan uusintoja televisiosta. Koska olen ollut mielettömän väsynyt, sen takia en ole kirjoitellut mitään tänne blogin puolelle ja myös instagram on pysynyt hiljaisena. Toivon todella että tämä väsymys lakkaa pian.

For the little energy that I have been left, I have kept the Christmas spirit above. The apartment looks like Christmas, the Christmas tree is decorated at the corner of the living room and the smell of hyacinths has fill the air. Today I made a Christmas gift shopping, enjoying the city's Christmas lights and had a cafe with a friend at the heart of Helsinki.

I really hope that this fatigue disappears, the appetite returns and the old me will come back again. And this tired, too much chocolate eaten girl will disappear. Since I have been incredibly tired, I have have not written anything here or also post anything on instagram. I really hope that this fatigue will soon cease.
Scarf Marc O'Polo / Jacket Calvin Klein / Watch Michael Kors 

Kuvat on ottanut Ilari Lehtinen. Kuvailtiin perjantaina jouluvalojen loistoa Helsingin keskustassa.
Photos are taken by Ilari Lehtinen. 

2 kommenttia

 1. Täälläkin on väsymys läsnä, mutta se johtuu ihan siitä, etten ole pariin viikkoon saanut tarvitsemiani 9h yöunia. Mukamas on niin kiire, mutta kyllähän nyt nukkumiselle pitäisi aikaa löytää ja varmasti löytäisikin, jos priorisoisi paremmin. :/ Tsemppiä sulle väsymyksen selättämiseen!

  https://breezesfrommyatlas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tsemppiä myös sinne! :) me tarvitaan varmaan ekstra tunteja päivään, että selvitään!

   Poista