Maisema kuin postikortti ja revityt farkut

Tämä asu oli ylläni alkuviikosta, kun oli vielä kuiva asfaltti, lämpötila oli plus asteilla ja aamulla linnut lauloivat keväisesti. Tuntui todella, että olisi maaliskuu ja että pian näkisi hiirenkorvia puissa sekä kukat puhkeaisivat kukkaan. Mutta ei, lunta on jo yli 10 senttiä, pakkasta jo lähemmäs kaksikymmentä astetta ja ikkunasta kun katsoo ulos, näyttää kun katsoisi postikorttia. Kaunis talvi sää; tätä olisin toivonut joulun alla, mutta nyt voisin ottaa jo kevään vastaan.

Koska olin jo aivan kevät fiiliksissä, asukin oli keväinen; valkoiset nilkkurit, siniset, himean revityt farkut ja valkoinen pitsitoppi. Harmi että illalla satoi jo lunta, joten valkoiset kengät ovat nyt jo hieman likaiset. Otan mielelläni vastaan puhdistus vinkkejä, että saan kengistä taas vitivalkoiset.

I wore this look at Monday, when streets were dry, temperature was on plus scale and at morning, before I was leaving at work, birds were singing. It felt that it would be March already and soon I could see flower blossom, but no. Now there is so much snow, about 3 inches, almost minus twenty degrees and when you look outside, it feels like you're looking at the postmark. It's like a winter wonderland in there, and I actually wished that the snow would arrive before Christmas and now I wish that they would melt away and the spring would come.

Because I was on spring mood, so were my look that day. White ankle boots, ripped blue jeans and a white lace top. Too bad, that at night, it were already snowing, so my white shoes are not so white anymore. So I would be glad if you would share a cleaning tips with me. 
Jacket Vero Moda / Top Forever 21 / Jeans Marc O'Polo
Shoes Dinsko / Watch JetSet Addiction

Ei kommentteja