Helmikuu ja sen tavoitteet

Keräilin inspiroivia kuvia taas we heart it -sivuston maailmasta ja toivon, että kevät tulisi pian. En millään malta, että pääsisin nauttimaan aamupalani taas parvekkeella tai edes iltapäivä teen. Aurinko paistaa juuri nyt parvekkeelleni, mutta miksi siellä pitää olla niin kylmä, sormethan siellä jäätyvät, vaikka kuinka yrittäisi lämmitellä jääkylmiä sormia kuuman teemukin ympärillä.

I collected inspiring pictures from we heart it- site again and I hope that Spring would start already. I can not wait, that I could enjoy my breakfast at my balcony or even having my afternoon tea over there. Even that sun is right now shining at there, it is way too cold. My fingers would be frozen, if I would try to drink tea there, and even the hot cup, wouldn't keep me warm. 
Pitkästä aikaa kävin myös kirjastossa lainaamassa kirjan itselleni, katsotaan saanko sen luettua Helmikuun aikana, pahalta kyllä vaikuttaa, sillä kirjan paksuus on rapeat viisisataa sivua ja kaverini mainitsi viikko sitten, että Netflixiin on ilmestynyt Vampyyri päiväkirjojen kuudes kausi. Toivottavasti kirja ei vaihdu vampyyri sarjaan.
Ja toinen tavoitteeni on pitää tuoreita kukkia olohuoneen pöydällä koko kevään ajan. Nautin siitä, että saan tuijotella kukkia pöydällä, se piristää mieltäni ja kevät tuntuu silloin olevan lähellä.

I was few weeks back at library, picking up a book and I have a goal; that I will finish that at February. It's hard though, it has five hundred pages and my friend told me that Netflix has a new season of Vampire Diaries. I hope that I don't switch my book to the tv.  
Another goal of mine is to keep fresh flowers on my living room table, the whole spring/winter time. I enjoy to looking those and it feels that spring is just around a corner.
Picture: Weheartit.com

4 kommenttia

 1. Jotenkin tosi ihana postaus! Et oo ainoa kevään odottelija :D

  ainoaxberg.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kevään tulo on täälläkin odotettua! Toivottavasti saat luettua kirjoja, ne ovat niin mahtavaa ajanvietettä :) Netflixiin on toden totta tullut Vampyyripäiväkirjoista 6. kausi, itse kerkesin jo ahmia sen ja oli hyvää katsottavaa!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon todella että itsehillintäni riittää pysyä poissa Netflixistä!

   Poista