Kaipaan maiseman vaihdosta

Olen jo niin kyllästynyt näihin sisäkuviin, haluan ottaa seuraavat asukokonaisuudet jo ulkona! Joka ikinen asunnon kolkka on varmasti jo päässyt asukuvien taustoihin, joten jos pian jo pääsisi hyppelemään kameran eteen pihalle, olisin enemmän kuin tyytyväinen.

I'm so tired of indoor photos, I have used every corner of my house on photo shoot background, so I'm so looking for to take my next look of the day photos outside.
Tosin, koska en omista omaa kuvaajaa, luo sekin omanlaista haastetta kuvien ottoon, mutta onneksi on keksitty kamerajalusta ja itselaukaisin. Tuo kombo on niin sinkku naisen luottovaruste omien kuvien ottoon, mutta onneksi kuvaaja kaverin kanssa on jo pieniä kuvaus sessioita suunnitteilla, ettei aina tarvitse yksin pelleillä kameran kanssa. Se on luultavasti hulvatonta katseltavaa ohikulkijoiden mielestä, mutta mitä sitä turhaan miettii sen enempään, kun asialle ei yksinkertaisesti voi mitään tällä hetkellä.

Unfortunately I don't have my own photographer, so taking pictures outside it's another challenge to do by myself. Luckily I have camera tripod and self-timer, a perfect combo for a single woman to take her own pictures. I do have plans with my photographer friend; it's so nice that those times I can be just in front of the camera. 
Blazer, Top H&M / Watch Michael Kors

Ei kommentteja